Da li vas zanima dalje?

1. Otvorimo temu za glasanje. Mod kog izglasaju postavlja takvu sliku. :)

Ja glasam za lulabi.

2. Njena je uvek zadnja...pitaj mene.

3. Naljutite li SKostića, biće: nema dalje!

4. Ih, pa to zbog mojih paklenih planova. lolo

5. Ja bi se skinuo u dobrotvorne svrhe!

6. Moderatorke su već stavljale slike.

Onda ništa!

7. Moderatorke su već stavljale slike.

Ocemo opet!

8. Otvorimo temu za glasanje. Mod kog izglasaju postavlja takvu sliku. :)

Glasam za Vučicu :)

9. Evo Vučicina sexy slika, direktno iz moderatorskog arhiva:
    http://rookery.s3.amazonaws.com/846500/846737_97dc_625x1000.jpg

10. ok ok ok, nisam htela da otkrivam, al sad napraviste ko da je to nešto vau, evo - u petak ja hotujem uživo na četu, sa sve kamerom i sisama. otvorićemo sobu na četu, svako ko uplati 50 evrića moći će da me gleda kako se samozadovoljavam. sa sve golim sisama. sav prihod ide u kupovinu novog servera za vuku. eto... no big deal...

11. Njah... već vidjeno.

12. Za 50 jura jedino dolazi u obzir da te ja zadovoljavam, a solo grlsove imam i na ikshamsteru... ;)

13. Lemaja pošalji fotku, pa ako uspijem da ga itnem na tebe, javiću ti da mi pošalješ žiro račun da uplatim jevreje.

14. Kurde, banovaću te zbog klevete! To mi je sestra. Ja svoju sliku nemam.

15. Njah... već vidjeno.

pa to ti kažem, niš posebno, napraviše od toga spektakl...

Za 50 jura jedino dolazi u obzir da te ja zadovoljavam, a solo grlsove imam i na ikshamsteru... ;)

e pa ovo je u "dobrotvorne svrhe" tj. za našu vuku!

Lemaja pošalji fotku, pa ako uspijem da ga itnem na tebe, javiću ti da mi pošalješ žiro račun da uplatim jevreje.

ne ide to tako sinak, nije ti ovo maxi pa da imaš besplatnu degustaciju proizvoda!

16. ladno me boli kurac.
    Manijak

17. Ово је грешка, Жаре и Гоци наступају за 4 дана у Футогу.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.