Prijava

Tema zadata u naslovu. Ako ste za, zašto? Ako ste protiv, takođe-zašto? Da li mislite da bi se narušila bezbednost države u slučaju da se dosijei otvore?

Obzirom da niko nije skontao temu,nemam ništa protiv loka.

Osim ako nema kompromitujuci dosije u sluzbi (a kapiram da niko ovde nema), ne vidim zasto bi ikoga boleo kurac da se izjasnjava na temu.

ма брате, нормално да је боље да се отворе, истина се сазна што да не. попада сав шљам и идемо опет.

а безбедност да се наруши тешко, сви све шпијунирају и то се не сматра недозвољеним.

Osim ako nema kompromitujuci dosije u sluzbi (a kapiram da niko ovde nema), ne vidim zasto bi ikoga boleo kurac da se izjasnjava na temu.

Ne vidim čime sam ovo izazvao.

Мислим да сад да се отворе досијеи и да се свашта сазна за пола Србије, опет се ништа не би за мрву променило.

Ricarde, nisam nista tebi licno uputio, niti te vredjam. Nego jednostavno ne vidim neki razlog da se debatuje na tu temu. Ok, neki ljudi ce se mozda rehabilitovati na taj nacin itd, neki sa druge strane ocrniti...no, ne vidim preteranu poentu da se pravi rasprava da li je to dobro ili lose.

Ok Bushido. Evo ja pouzdano znam da su Mićun i Velja sarađivali sa DB-om,ne znam da li i dalje to rade. Jahali popove ljudi.

Nisam za to da se otvaraju dosijei. Tek za 10 godina, dok stvari sazore!

Nadam se samo da nema ništa o meni... ako nešto pročitate da sam radio da se zna da to nije istina... pakuju mi judomasoni i fegetske sekte... PROTIV SAM NARAVNO!