★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. deky_aod
    Mogu li ja dupadnem? Jes da ne ispunjavam kriterijume

Odgovorio si sam sebi.

2. Ček stani, ja sada ništa ne raumem. Jel se napušava neko vadeći njegove defke i okrećući ih protiv njega ili se kao piše kritika o njegovom stilu definisanja?
    Ja sam skapirao kao da je ovo takmičenje u napušavanju i jednostavno naduvaš nekoga i ćao. Nema ljutnje i ne misli se ozbiljno, a koristiš njegove defke za to.

Све, али све што можеш да употријебиш :)
    И стил и дефке и коментаре и све могуће :)

3. А је л' дозвољено рећи некоме да је пиздурина или тако нешто, наравно уз ранији договор, некако није то то без "псовки". :)

4. Pazi sad, za one koji slabo čitaju uvodni post: SVE OSIM PORODICE, SVE! Jedino bi trebalo u definiciji linkovati najmanje pet protivnikovih defki NA SMISLEN NAČIN dakle, ne vredi linkovati "zeka peka je pička papučarska kojoj mogu da se napušim kurca ispod žutog kišobrana" gde je linkovan pojam kišobran. A možda i vredi.

NAPOMENA: zbog odustajanja nekih ranije prijavljenih, a zbog relativno nevelikog broja učesnika, odluka je doneta da se proširi lista i da učestvuju svi prijavljeni. Čak su i ova dvojica novih i zaboravljeni Mićko na listi. Jedino što se mora učiniti ustupak da ova dvojica koji ne ispunjavaju uslov dobijaju jedan drugog - superlaka kategorija ;) Ne bi bilo fer drugačije.

5. То Брусе :) Прочитах ја уводни псот, али имао сам ту дилему. :)

6. Odgovorio si sam sebi.

кацам расан
    UBR; :ođe bio deo komentara:

7. E sada kapiram, tačnije, onako je kako sam prvobitno i skapirao. Fala na razjašnjenju.

8. Џониша, децхко, изазивам те да се мејданџимо на ултимајту фајту јеааа!

9. dvojica koji ne ispunjavaju uslov dobijaju jedan drugog - superlaka kategorija

OPAAAAA!

10. Revijalni meč - da vidimo kakvog ste kova iako ne ispunjavate uslov :)

11. NPR: Možeš mu reći da mu je defka sranje kao i sve
    ostalo što je napisao, ali mu ne smeš reći da je
    nesposobni kreten koji ne ume da veže pertlu - isto kao
    i za normalno funkcionisanje na sajtu...

Zbog ovoga nisam siguran šta je dozvoljeno. :)

12. Oću ja, ako može! Imam samo 23 defke, al biću lak protivnik s obzirom da je pola prozivačkih defki.

13. to je kasnije pojašnjavanje koje još više zbunjuje - ako možeš linkovati zašto je nesposobni kreten možeš to i navesti - hteo sam da kažem da ne treba bezveze ređati uvrede, nije cilj random pljuvanje nego argumentovana razbijačina :)

14. Ovako sam ja zamislio, gruvanje muda zbog: avatara, nadimka, definisanja, komentara, forumskih postova, "o sebi" sekciji i naravno nejebici.
    Linkovane definicije da budu samo paralela.
    Može to tako?

15. može, može i da direktno vređaš neku zamišljenu telesnu osobinu (ne bi bilo lepo da poznaješ čoveka pa da pičiš po nekom STVARNOM nedostatku, ali jbg.) samo da to linkuješ onako kako sam ja linkovao sebe u primeru...

16. Ja sam nešto razmišlj'o da izvređam čoveka linkujući njegove defke i ostajem pri tome.

17. Ovako sam ja zamislio, gruvanje muda zbog: avatara, nadimka, definisanja, komentara, forumskih postova, "o sebi" sekciji i naravno nejebici.
    Linkovane definicije da budu samo paralela.

Taj rad, prošireno polje delovanja.

18. Pa ko u peglanju, gruvaš čime dohvatiš! :)

19. Ako hoće još neko sa manje od 50 je l mogu onda i ja? (da mi on/ona bude par)

20. Идеја је онако, шта знам, ништа посебно. Мада с обзиром да је у нашем језику псовање рут свакодневног хумора, можда и буде занимљиво. Пратићу са стране, можда коментарисати. ПРИЈАВЉУЈЕМ СЕ ДА ПРАВИМ КВОТЕ ДУЕЛА ЗА ВУКАЈЛИЈА УЛТИМЕЈТ ФАЈТ КЛАДИОНИЦУ.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.