![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da li ste mogli da mi dodelite goreg protivnika... Ali ok.
4тх Дименсион 31 vs. deky_aod 36
autori ne ispunjavaju obavezan uslov, ali mogu odigrati revijalni meč kao mlade nade UF-a, van konkurencije...
E pa fortDe dobismo da se glođemo al' kosku ne dobismo.
DOJAVA Mr.RaleQ 50 vs. Мјетална ламица 72
X-2
Moj meč je internacionalan lolololo
Сусрет се одржава у братској Хрватској ради неутралности :)
paninaro - možeš pominjati protivnika, samo nemoj sebe da pominješ da ne bi davao direktne signale :)
Još onako u Splitu, kraj mora .)
Реме оплодићу те, баш ко ономад, у купу :)
ma neću, ni sebe ni njega, možda je i ne obrišem poslije. zadovoljan sam protivnikom, neću morati mnogo da izmišljam :)
Taman za Vrbicu da se pošibate motkama da budete dobri cele godine :))
Cenim da će Reme da ponese pojas, a jedva čekam da vidim ovaj derbi СМарко 589 vs. Johnny Kurajber 538.
Ја мислим да ће тај дерби да буде говнушина обична, ми се волимо... Или не... буахахааааааааааа
Ko se voli najjače se.....znaš dalje.
Biće ovo sve dobri dueli .)
Ja šćeo nekoga koga bolje poznajem, skupio bih materijala za takvog ihahaj, videćemo, nije Leksa naivan, a još zna više o meni nego ja o njemu. :)
U smislu, dosta sam "redovniji" i aktivniji na forumu od njega.
МОЖЕ!
Смраде урнисаћу те децхко лолол
Поставићу у току вечери квоте, чисто да бацим црва фаворитима да осете притисак на грбачи лоло.
Nakon proucavanja svih (izuzetno losih) definicija moje protivnice, spreman sam za borbu. Sutra, tacno u podne.
Saci me naljutijo lolo
Uuu, već je počelo ;) Zadovoljan protivnikom, dosta definicija za materijal :)
Nekako tipujem na Džonija, Remea i syngrafeasa, ne znam zašto