★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. To Rale, legendo.

Не зајебавај, најретардиранија од свих. Случајан плус зато што ми се појебала оријентација због идиотске форме ололо

2. СМАРКО, ШТО СИ ЗАКЉУЧАО КЛАДИЈОНИЦУ БЕЗ ДА МИ ОДГОВОРИШ НА ПИТАЊЕ? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((888888888

3. ТО СИНОВИ МОЈИ ♥

Ево хемијска за све

http://www.dodaj.rs/f/1M/R6/cQle1SY/fancypen.png

Дај лоле, откуцај тикет ође да га копирам тамо, морам да закључам :))

4. Не зајебавај, најретардиранија од свих. Случајан плус зато што ми се појебала оријентација због идиотске форме ололо

Ljubomoro lolol

5. рале бре, повриједићеш се :)

снгрфс, мисли се на ствари иначе недозвољене у такмичењима :)
    али свеједно, дечку треба показати да треба мало МНОГО мање да придаје важност такмичењима и својој побједи :р умјесто тога, битна је игра :)

Sad bi ovu Lulu napusio zesce. Nego je zensko, mod a i van takmicenja je.

Nego je zensko

zensko

ралеку не воли жемско да напушава, само оно друго, ју! :Д

6. Дај лоле, откуцај тикет ође да га копирам тамо, морам да закључам :))

Ма није то, него имам парове на тикету од којих нема дефиниција а има дефиниција од ликова који нису били предложени да на њих могу да се ставе паре :((

7. Реме децхко, ђе си???

8. Па није, добро је, што лупаш? :)

9. како ме хејтују људи са овим минусима

10. 9 минуса... ма дааај

11. Da mi je stalo do pobede pisao bih sa racunara, a ne sa fona iz kreveta...

Smaras. I napusavas me kroz forum. Kako dajem minuse, komentari... Dza bu... Ono da mi skines iz ban loga. Kao da imas nesto licno protiv mene...

I ne napusavam zenskije, al' ih jebem. Sibni pevete da se dogovorimo.

12. Mogli bi da stavite isto ovo prozivanje samo u rimi. Da se zove Vukajlija Freestyle Competition. I da smanjite broj definicija, da se i mi ispod 50 malo peglamo. :)

13. Па није, добро је, што лупаш? :)

Нема парова тадеум-александар и мићко-сос, а пар 4тх дименсион-деки_аод је вишак бре! :(

14. Glasom za Johnnyja
    http://i42.tinypic.com/16ay8ao.jpg

Stičete pravo na korišćenje besplatnih akcija!!!
    http://i41.tinypic.com/1qk2e9.jpg

A šta naš protivnik nudi?
    Olovke....pih!

15. 4тх дименсион-деки_аод је вишак бре! :(

Ovi su očaj.

16. рале бре, кој ти курац?
    само каем да се превише уживљаваш, и иначе негативишеш. :) ал ај сад океј.
    (не мере да се скине из бан лога)

него...
    ГЛАС ЗА СМАРЕТА = ГЛАС ЗА СВОЈУ ДЕФКУ МЕЂУ ОДАБРАНИМА!

17. Нема парова тадеум-александар и мићко-сос, а пар 4тх дименсион-деки_аод је вишак бре! :(

Овај последњи пар нисам понудио за клађење јер је ревијални меч, а прва два пара могу да ставе дефке у току дана, не морају тачно у подне.

18. ЏОНИ ИЗГУБИО СИ ЛОША ТИ КАМПАЊА СМАРКО ОДНОСИ ПОБЕДУ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.