![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Opaa Glavni iznenadio!!!i Oplodio!
Izduvao sam za ligu šampiona i ligu evrope, ali sam zadovoljan.
Čestitke Džimiksu, bio je fer i tako to.
20. Џимикс 95 34:19 = 1,79
21. deky_aod 36 43:24 = 1,79
ALO malo pravde ovde. Bolja gol razlika i više postignutih golova plus pobeda u duelu...
uvažena sugestija :)
Шанзаме, ти ћеш у ИНТЕРТОТО Куп.
Ja došao da si čestitam na pobedi.
Dajte rezultate kladionice.
Šta će vam kladionica kad sam sjebo skoro sve tikete,heheh
Možete da me pobedite, ali ne i da me pobedite!!!
Čestitam Hujo! Da nosiš pojas u zdravlju i veselju.
Честитке Хуји на победи и фер и коректној борби, иако му је дефка голо говно. Један његов минус ме је делио до златног појаса. Хвала људима који су гласали за мене, то ми пуно значи у даљем раду и припреми за наредну сезону.
Kurvaćetino, dao sam ti plus, iako je defka go kurac, ali ja volim da se igram sa svojim plenom!
Шоми нас колективно оборио на кладионици. Чини ми се да су само Срета-Штета и 22 одиграли на Главног.
U kurac te poljubi brat 22, ja sam glasao za tebe. Glavni, moralni pobednik
Ладно сам бијо најгори, ололо. Који сам н00б. Али имам плочице, добар бицепс, велики курац.
Numeš da mrziš :))
Kaci nemač pojma!
Puko sam 1000 dinara, jebem vam sunce krvavo!
Dao ti Bog. :) Fer i korektna borba. Čestitam.
Čestitke Huji, mom protivniku i ostaloj žgadiji sa teme. :)
Evo upravo gledam kako je bilo sinoć i kako je sada. Hujo ostao na prvom mestu.