★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. Inače najviše sam se prijavio zbog toga što se nove stvari dočekuju dosta na nož u poslednje vreme, a valja bre ljudi malo razmrdavanja.

2. Sto ljudi, sto ćudi - sto žena dvesta grudi...

3. Smatraj da sam i ja popunio obrazac prijave.

Inače najviše sam se prijavio zbog toga što se nove stvari dočekuju dosta na nož u poslednje vreme, a valja bre ljudi malo razmrdavanja.

+1

4. JA SE PRIJAVLJUJEM
    ZAKLJUČAJTE ŽENE I VAŠE NADE, ČOLA JE U GRADU

5. Увек сам ту за овакве окршаје.

6. E greota, 10 defki mi fali, ali ću rado da pratim.

7. kakva epik ispala, fali mi 6 defki

8. Gospode, ako ih namakneš do sutra u 20.00 ulaziš u igru :)

9. a zamislite kada bi svako prozivao sam sebe, a?

10. Možda otvorimo temu Hvalite me usta moja - pročitati komentare na linku :)

11. e jbg, i ja bi baš baš da se igram, al nemam 50 definicija... jbg :(((

12. ne to Bruce, nego da se sami kritikujemo. ipak, sami sebe najbolje poznajemo. mada, kontam ja da će ovo povećati čitanost jer ćemo svi dobro proučiti definicije protivnika. nego da ne spemujem, toliko od mene, čekam da vidim što će bit.

13. Ja bih, ali... Ako zafali prozivača zovite, u suprotnom nadgledaću operaciju. :)

14. Има ли места? Ај се фајтам ја ако има места.

15. Е након мало размишљања, ја одустајем, јебеш га, не могу и са тим да се зајебавам...

16. Pa ne znam Tandrčak šta tu ima da se zajebavaš puno. Za istraživanje protivnika treba sat vremena i da se smisli defka još pet minuta. Nije to ništa preterano :)

17. Ај нек ми одговори неко, активни сте, да знам да ли да планирам или да зајебујем работу.

18. Pa ne znam Tandrčak šta tu ima da se zajebavaš puno. Za istraživanje protivnika treba sat vremena i da se smisli defka još pet minuta. Nije to ništa preterano :)

Svojevremeno pitaju pesnika za decu Nikoletića kako se pišu pesme. Kaže čovek: "Uzmeš olovku i 30 slova i napišeš pesmu" :)

19. Ufff, deluje mi zanimljivo, baš bih da me neko napljuje najstrašnije :) Ne verujem da ću stići za ovaj vikend, mnogo kuburim sa slobodnim vremenom ovih dana, tako da ništa od mene :((
    U svakom slučaju - od mene + za ideju

20. У духу такмичења ваља исхејтовати произвољног аутора. Имам дојаву да се неће кажњавати!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.