Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebiga Bejb, ja se zato ne smem prijaviti :)
In.
Shit just got serious.
Јеси ти онај олимпијац што доби батине ? :) лолол
Pogledaj samo primer u prvom postu, a to sam JA sebe prozivao :)
Eto vidiš, kako je to bedno. Daj nešto jače, nešto sočno, da poželim da dođem u CG da ti se nakantam svega osim porodice.
Ako će biti takvo "prozivanje",onda ostajem pri onom da ,
Мислим да требате да дозволите свако могуће прозивање осим псовања породице. Значи све, али апсолутно све, само породица НЕ.
Ja u ovome učestvujem kad god napišem definiciju :)) (za više informacija pogledati komentare na definicije)
Inače, mislio sam da ste smislili nešto bolje, hoću reći bolje za sajt, ovime samo sebi pravite zabavu (mislim na učesnike), nema nekog doprinosa niti oživljavanja suštine.
Aj pa uzdravlje, kvalitetno se zajebavajte!
Da se vratim ja opet: Crno, autor u duelu može svom protivniku reći i sočno, samo posmatrač nema to pravo. Možeš u defki reći i da tvoj protivnik ima mali kurac, i da je pička u duši i da mu se kita diže samo na slonovu mladunčad - jedino što sve to moraš i da opravdaš linkom na njegovu defku...
Ahahahaha, so true!
Ako ne mogu da mu opsujem detence, onako usput, ne merem učestvovati.
Izgleda da nisam dobro skontao deo "direktne psovke". Ako budem tu, ispratiću. Možda i ispadne nešto od ovoga.
Prijavljujem se.
Meni je OK ideja jer je nešto novo. Čisto malo da razmrda. Strajo, ti kao vodeći autor na sajtu takođe bi dodao malo flejvora u ove duele, tako da bi trebao da se prijaviš.
Povlačim se. Biću samo posmatrač.
Fejse, aj prijavi se. Znam da ćeš pokidati nekoga k'o peder pan erotiku lololo
Џонка, обрисо сам прошли пост, да не вређам поново Страјса :))
Иначе, нећу да се пријавим јер је ово најглупља идеја коју сам икада видео да је неко на овом сајту осмислио. невероватна ствар. Чак је и плее боља фора од ове
Тако да оно, нек се шибају шибаџије, ја ћу тебрекс да играм кантера лоло :)
Evo Džoni, prijavljujem se :)
Ali ako me odaberu među učesnike moram da napomenem da mi ide kolokvijalna nedelja, te je jedini razlog, manjak vremena zbog kojeg eskiviram ideju...
Pa ako učestvujem, ja se pitam za termin :D
Jebote, od kad nisam kantericu cep'o. Osećam da sam toliko van forme da bi me klali sada. A bio sam zajeban igrač lololo
To bre. Aj da se sprdamo malo. Kažem ti, ja imam defke tog tipa, da može da me uništi neko ako ih poveže al' aj da se zajebavamo.
Termin je isti za sve - od subote u 12,00 do nedelje u 12,00 - u tom rasponu staviš defku kad hoćeš...
Aha, ok.
Imam 50 definicija. Tj. sad imam.
Znaci potvrdjujem prijavu.
ajd dobro, ja ću biti pristojni prozivatelj, ako uđem u top 16. vrijeme mi je vala da se oprobam u duelu, pa makar i ovakvom. računajte i na mene.