![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
А да је задригло равничарско/брђанско говедо одсечено од света, које је асфалт видело само на ЕИ Ниш телевизору код најближег комшије док му се замишљена риба карала са белгијским пустоловом у неуспелим кукурузима и да су му дефке заправо неуспели абортуси који су требали да заврше на сеоском гробљу на ком ће локални клинци пишати и кењати након пет литара пива на камповању, а затим венцем обрисати дупе и пљунути на то исто место?
Е НЕ МОЖЕ, РЕМЕ!
све бих прихватио и подн'о јуначки, ал' ово за неуспеле курузе... е не могу да пређем преко тога. то је директно вређање моје породице, за који курац су садили зепе хибрид сад?!
'оћу, модератори, да седим к'о резервни точак, па ако неком пукне гума, могу да ускочим, ако ме разумете, хихихи.
Vidi Reme kako ispucava adute... samo vodi računa da to linkuješ protivnikovim defkama...
Aleksandar stavljen u rezerve...
Johnny je oran, nasmejan i spreman za fajt, kao što se da videti i na ovoj slici:
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/beta/2011/12/06/majk_tajson_420x0.jpg
Е, препуштам Дучету или АциКг, нећу стићи, отпишите ме ипак.
ja radim, ne zajebajem se kao ti. ja sam ovu vukajliju ozbiljno shvatio!
http://www.youtube.com/watch?v=WvufFwdqMzg
Johnny vredno trenira pred meč
http://kaizenmma.com/wp-content/uploads/2011/04/IMG_2738.jpg
bilo bi dobro da ove autore što imaju ispod po iljade definicija stavite u jednu grupu, a nas sa više u drugu. pošto se radi o prozivanju, realno je da svaki autor ima jednake početne uslove, jer, kako ću da prozivam nekog ko nema ni stotinu definicija. nema mesa da se zagrize.
nemaš brige paninaro, to je jedan od bitnijih kriterijuma... ne bi ni bilo lepo da šaljemo Davida protiv Golijata...
ne velim ja da broj definicija određuje ko je bolji autor, ako na to misliš sa Davidom i Golijatom. samo kažem da nije ravnopravno, npr. među mojih definicija ima bar 100 za prozivanje a neko ukupno nema toliko.
ne mislim na takav način - to je kao sa debelom i mršavom devojkom, debelu gde god uhvatiš to je sisa, a mršava nema ni one dve što treba da ima (čast izuzecima, da ne ispadnem mizogin)
Кад је прва рунда Брусе?
Nije takav princip - večeras parovi, sutra u 12.00 postavljate defke i ocenjivanje traje do nedelje u 12.00. Čija defka bude sa najjačim odnosom ocena je apsolutni pobednik. Imaš u pravilima sve.
Отпиши ме, нек ме неко замени. Извините за ово.
OK, nema jeda...
Meni nekako ova ideja sve bolja i bolja ololololo
Jel ću ja da budem preskočit? Baš mi se jebe mama nekom na Lazarevu subotu.
Normalno kad imas 400 pratilaca i "najlinkovaniji" si autor na sajtu :) Kvota 1.01 na tebe lololo
Dajte mi Kurajbera!