![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pazi se tog Kurajbera, zajeban je lolololo
bolji i viši boljima i višima odoše, a vas sam dobro i ja zapao.
Kanjoš.
Он тренира!
Kurajber lupa šamare nogama!
Napred brate paninaro! :)
А јебига, не стигох да се пријавим. :(
Па изгледа да је давид одустао. Можда има места.
fala MakaronMaster, no se bojim da će ova mlađarija obrisati patos sa mnom :)
Ja upravo optrčavam trideseti krug oko zgrade. Još dvadeset pa odmaram koji minut lolololo
Au Johnny se sprema opasno, najebali ste. :D
Očekivalo se nešto mnogo bolje. Ovo bi možda bilo zanimljivo da su na sajtu prisutni autori koji su trajno banovani. Ovako, go kurac. Realno.
Mada otkud znaš, možda ovo iznedri neke dobre prozivače.
Nego, da ga niste malo preterali sa najavama? Daleko od toga da su ispunjena očekivanja. :)
Što reče FB stvarno bi bilo surovo da su i oni tu, ali opet biće dobrog prozivanja i ovako. Odoh da trčim oko zgrade lololo
Jese prijavijo Bushido, sa bilo kog profila?
Nemam pojma. Ne znam ni koji su mu profili. Mada trebali ste ti i Agilni da se prijavite. E to bi bilo još bolje. Sledeći put se prijavite obavezno.
Ne prijavljujem se. Rekao sam vec svoje misljenje o ovoj igri , kao i o samoj temi. Doduse rekao sam na chatu, posto necu da se proseravam ovde i miniram ljudima zajebanciju.
Jese prijavijo Bushido, sa bilo kog profila?
Ne prijavljujem se. Rekao sam vec svoje misljenje o ovoj igri , kao i o samoj temi. Doduse rekao sam na chatu, posto necu da se proseravam ovde i miniram ljudima zajebanciju.
Micaaaaaaaaaaa <3
Šteta, jel posle ovoga:
Vrati maju siptarskom radniku obezbedjenja u svajcarskoj folkoteci, nema covek u cemu da ide na posao.
Smatram da bi onaj ko naleti na tebe, stvarno najeb'o lololo
Vidi odbanovan sam, nisam ni izvalio.
Brate Dzontra, kapiram da je vredjanje delotvorno i kvalitetno jedino kada izaberes zrtvu po tome sto ti na njoj ne odgovara. Kapiram da ima dosta degena koji su se prijavili, ali ima i gotivnih pojedinaca, pa samim tim vredjanje ne bi bilo iskreno i kvalitetno. :)
Na kraju krajeva, volim da nove stvari prvo vidim , pa odna odlucim vrede li zajebancije.
Pa ima tu logike, ako ovo prođe dobro, mogli bi neke ozbiljnije igre napušavnja da organizujemo. Mada opet, ovde će malo teže da se kvalitetno proziva neko jer su osnov nečije defke, ali može i tu da se izvuče svašta. Ja tripujem da sam napisao takve defke, da onaj ko mene izvuče, može da me usere od života.
Iskreno sumnjam da ce dobro da prodje igra. Pre mislim da ce biti gomile transfera i da ce tema sama po sebi imati smisla kao Barakudina "best of" kompilacija na forumu svojevremeno.