Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kao Stane Dolanc - uvališ mu prstenac, a on izvuče glavu kao kornjača: gle, eto vrata! :))
ovo realno boli mnogo više od batina:))))
inače se tema vrlo brzo pretvori u nadmetanje ko je alfa mužjak sajta. ajd jednom odlučite pa proglasite zvanično.
ja brate u životu sam istukao pola čoeka... ustvari nisam ni to, nego sam se uspio izmaći od šamara nekog siledžije...
JA NISAM ALFA MUŽIJAK :((((
ahahaha..polako, buri, radićeš i ti to, samo sutra;)))
biti mužijak ili tepati se... sad mi dođe da ovog đetića slomim ko pičku, tako ću znati odma' da sam jači od njega i džimija... idem vježbati... lolololo
bićeš mužjak, polako samo. vežbaj vežbaj, ne mož da škodi:)
eto vam ga pičke, ja ću bar biti mužijak... :)))
Ja tepam samo verbalno i životinjski u stilu:"Bubice, pile, prase..."
Jel može tako?
Predlažem da temu preimenujemo u NetHuligani u akciji.
edit: Da je modovi preimenuju*
Ja sam 16 godina dobijo batine svaki dan od pijanog ćaleta i još pijanije keve...nema ovde niko tolko jak čije batine ne bi preživeo!
Ne reagujem na fizičku bol od neke svoje devete godine!
I ja da se upišem.
Evo moje statistike :
Odnos pobeda i poraza u pojedinačnim ferkama/tučama/makljažama : 5 - 2
Broj sekundiranja pijanim i, ispostaviće se, BIVŠIM ortacima : 10-ak
Odnos pobeda i poraza u grupnim ferkama/obračunima : 1 - 0 ( Isprebijali džukele iz drugog naselja koji su nam zaboli koš )
Nokauta : 1 ( ispostavilo se da je tip epileptičar ali ipak se računa )
Nokdauna : 0!!!
Kopči: 0!!!
Šamara od riba : nepoznato
Šamara od keve: nepoznato
Bliski susreti sa ćaletom, kratkotrajnih ali jebitačnih : 145...tj. nepoznato
Oklemn ćeš ti mene d'izvadiš?
Elem, mene mož' da prebije svaki vukajlijaš osim mesečke.
Ti to nešto na moj račun, decxko?
Jok bre, na svoj.
A ne laži ljude da mogu da te prebiju, gle kolika si trolina, sve možeš da ih poubijaš samo da hoćeš.
Jes, sa svojih metarsedamdezdevet i ćoroskopima idem po kraju i tučem huligane.
Meni je Vidra pretila batinama vise puta, ali nema nikakve sanse.
Šta ja znam, meni izgledaš kao da si pola porodice pobio.
Ne znam šta je Tepački klub, a i da znam, ne bih pričao o tome, jer onaj nolajfer koji sedi sa flašom koce u ruci može da popizdi i da uzme mitraljez i da roka sve žive okolo
Moja tehnika je golicanje. Svi se predaju posle nekog vremena. A ja nisam golicljiva, pa mi ne mogu vratiti. lololo
Elem, visoka sam previše, brzo trčim, i trenirala sam odbojku 6 godina. JA LEMAM!