Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Meni bi bilo dovoljno da se napijem. Kad se napijem tako smaram da bi se vi sami poubijali. JA BIJEM SMARANJEM!!!
Nisam nešto zajeban lik, ali se ne povlačim. Bivši sam sportista, a građa mi je prava seljačka - 190 visok 125 kila širok. Nisam se nešto posebno ni tukao, Zadnji put je bilo u decembru, a to sam i definisao. Volim makljaže udovima, mada mi ne smeta ni kafanski inventar. Kad se tučem, ne gledam đe udaram, a vala ni ščim. Najradije se sjećam tuča sa utakmica iz ražanj lige. Tu sam kupio i dijelio šavove. Najslađa mi je tuča sa jednim klubom kad se tuklo cca 50 na 50 ljudi. E to je vala bila muška tuča, i s njom se i dan danas ponosim. Završio sam na hitnoj i kod sudije za prekršaje. Neko vrijeme nisam smio da prolazim kroz kraj od kluba s kojim smo se tukli.
Nikad nisam imao ozbiljnije povrede osim jednom u trećem srednje kad su me barabe pošteno prebrale - jedan me gruno s bokserom ispod desnog oka, rana je zarastala pola godine. Lice mi je ličilo na solunski front, a još sam i svijetlog tena. Sve sam boje promijenio. Posle sam jednog od tih baraba ubo nožem, tako da mislim da sam se pošteno osvetio. Od ostalih pažnje vrijednih događaja izdvojiću tuču sa trenerom protivničke ekipe dok sam bio u pionirima, i tuču na svadbi od prije dvije godine - osto sam bez ganjc nove koše. Sve u svemu, drago mi je što su svi zubi na broju.
poslije ovog sam prestala da čitam i počela da te zamišljam :DDDD
Ја извадим курац и ..... и онда крене као неки секс!
Релативно низак, око 180 цм, 86 кила, јак ко коњ јер дерем јањетину и кајмак домаћи. Ишчупам браник од Ладе без ичије помоћи.
Тучем отприлике, ништа конкретно јер никакве борилачке спортове нисам школовао.
194, 100 килограма. Тучем чиме стигнем, мада шаке се про, све остало је мање про. Тренирао сам џудо, ломим руке и радим најјаче полугове. ТЕПАМ КО ЖИКА ДЕЛУКС МАЦОЛУ.
176 cm
70 kg
Nije nešto,al' sam zato trenirao džudo 2 godine.
poslije ovog sam prestala da čitam i počela da te zamišljam :DDDD
Nije važno koliko kila imaš, važno je kako fercera na tebi.
o ali meni se baš sviđa taj tvoj opis, mislim da fercera sve kako treba :DDDD
Sudeći po postovima, prosečni Vukajlijaš izgleda upravo ovako:
http://1.bp.blogspot.com/_NpINLHeo8rM/RpsyIVQalLI/AAAAAAAADSQ/tckJDZkAGOg/s1600/Body+building.jpg
Fakat, svakodnevno kucanje u tastaturu zna da nabije masu samo tako! :-)
ja baš tako izgledam od vrata na gore - samo što imam kosu i nemam bradu...
Kurde, kakav je to nacin da kacis moju privatnu fotku?
Ja sam isti od obrva nagore i od zglavaka na ruci prema vrhovima prstiju...
ja imam ovakvu trikmajicu
Ja ne volim baš puno da tepam. Nekad kučićima, mačićima, papagajima i bebama (većinom kad niko nije prisutan). Onda tepam tipa: "Kuco maja, pa sta jadis? Pa gde ci ti ble? Dođi kel, mali kel". Ništa specijalno...
Јбг брате није смешно, заправо је веома шаљиво што би Војтек реко.
Тако је. Марш тамо на реакције, прави штогођ па да ти одабремо.
Faco, kacemo opet ne ljuti se covece? lolololo
Нешто ми вазда штека нет кад сам тамо. Мере једино таблића, ако ош.
Ja nisam naročito jak u stvari jako sam slab ne mogu ni osnovca da savladam a kamoli krupniju ženku ali... ujedam, grebem, kopam oči i udaram nisko...