Tyрнир чланова вукајлије у Слагалици на фејзбуку.

1. Да метнем мој профил пошто видим да су ме додали а немам појма ко, шта и како. Свеједно, ја сутра послеподне могу, па нека се јави ко хоће.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003231881757

2. До јаја идеја. Похвала за организацију и све. :)

3. Фејзе из наше групе двојица нису приложила фејз... Као организатор овог сууупа, поћерај то не било ти заповеђено.

4. Мене додало, њих 6, а појма немам ко је ко. Нек се јаве ови из групе када ме виде на чету на фејсу да се договоримо

5. И ОПЕТ ПОДСЕТНИК:

ВЕРИФИКУЈТЕ АКАУНТЕ НЕ МОЖЕ ДА ВАС ПРОНАЂЕМО

Шомара, поћеро сам их. Ваљда ће да се јаве до сутра

6. Данас нисам ту до неких 4 сата. Све што одиграте шаљите ми у инбокс.

7. ДР ХАУС ЈЕ ОДУСТАО

8. Мени сад тражи телефон да верификује. Како да избегнем то?

9. Moraš to da odradiš.

10. Recite vi meni jednu stvar. Kako se boduje pobeda? Jel 3 boda kao u fudbalu ili kako? I koliko ljudi prolazi grupu?

11. Ovo je vise stvari, al ko ga jebe...

12. Hvala Spavalice :)

Jea bjac pobeda se racuna kao 1. poraz kao 1

znaci
    YeahBatch 3 2.

Skapiro? ako ima neresenih sto je malo verovatno onda 3 1 1

13. Пролазе двојица. А нема нерешеног, тако да није ни битно колико вреди победа.

14. Тајфајзен. Начи кажем пикајте и шаљите ми ПВТ са скриновима. Љубим :*

15. Kako se boduje pobeda?

Па један бод, не видим сврху да се бодује више...лоло
    Бтњ...Уместо Др_Хоусе-а, ушла је Бутт, пошто је доца одусто, да знате!!!11

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.