Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
значи попиздећу јебено НАПУШИ МИ СЕ ФЕЈЗБУЧЕ КУРЧИНЕ!
сам сам себе напушијо курцом лоло
HAHAHAHAH, koja pobeda! lololo
Hahahah. Ja bih igrao,al nema Matke-a i Bogoca
ahahahahaha
Večeras od 22 h sam slobodna do 23. Ko bude tu, možemo odigrati. :)
Ma mi hoćemo, Spavka, ali ne možemoo! :D
То Фејзже! Чек да те усликам...
Мислим да су ови са фејса помислили да смо спемерска екипа, па побановали све. Ајде лепо играмо сви са оригинала, или са вукајлијашких налога, ко има?
А значи фак! Вас сад јебе Фејзбук, а онда ће се шугава Јеврејчина за ова три, четири дана Ускрсног срања сажалити што је убиЈо Исуса и пустити вас да играте кад ја нисам ту :(((
Jok, ja nemam tokena na original nalogu, a vukajlijaški bio onaj što je banovan. Džabe, ne mere ovako.
Хахаха, направили смо пометњу у Фејзбук тиму лоло
Kako onda moze?
Ja se javljam da igram umjesto nekoga ko je odustao.
Ako ne moze liga, pravite onda kostur, pa na ispadanje.
Fala kurcu i Petru Dobrnjcu, izgleda da je počeo da smanjuje bagovanje, iako samo mogu da uđem i čim napišem nešto izbaci me, bar nije skroz otišlo u aut, valjda bude osposobljeno za posle.
meni nisu blokirali profil, i daj to zavrsavajte vise...
Ne mere, ne možemo da udjemo na profile, džabe.
Uvek kad izleti tema ja procitam u malom fudbalu.
Sto niko ne igra sa normalnog profila?
A jeste nesposobni...snadjite se nekako
Dakle, ja moje protivnike ne nalazim! Grupo B javite se!