Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa hajde, ali red je da nas bude 15-20.
Ništa više ne dogovaram dok se ne smislite. Poslednji put je bila neka sreda, 7 uveče, pod reflektorima i razbežali ste se kao buba švabe.
Nemate vi herca za tako nešto.
ajde da se skupimo i da odigramo u nedelju negde gde se ne placa jebeni stadion necu da dajem pare da me guye neki matorci :)
Ne plaća se ništa.
EDIT:
Za guženje ne odgovaram.
O jebote, skupimo se i odigrajmo utakmicu. Da su jači, verujem, ali hajde da probamo.
ајде да се скупимо
Ево ја и Аги и киза играмо сигурно то је већ тројица!
Набавићу ја дрон и заставу на којој ће писати "МАТОРИ СТЕ ОПААА"
Računajte i mene.
Ako je nedelja
Hajde onda prijave, pa možda i upali...
01. Laki
02. Fejzara
03. Kiza
04. Agilni
05. Deki
06. Grifin
07. Kurajber
Agilni ti to prejudiciraš da sam šupak í da ću da ispalim pa me stoga ne stavljaš na listu ili šta?
Upravo lolo
Kekeke dolazim ozbiljno
Pa stavio sam te, kako nisam?
EDIT: Kikiki.
Aj piši tamo, pa ako ne bude dovoljno grobara, poneću ja Vijerijev dres, to mi je nešto najbliže crno-belom dresu što imam. I NOSIM LOPTU! Ali ponesite i vi još jednu, za svaki slučaj. Ako se uopšte okupimo u pristojnom broju, jelte.
Poneće i Kiza loptu.
Odlična ideja.
Jebi cigane,
Kul, pošto ću da cimam Andreja koji uvek može da igra, hajde neka se izjasne Arlovski i Pseto, jer vidim da prate temu, pa nas već ima.
Davide, Leri, Gusti, Enemi, Rajo, Ninka, Čače, Tandrčku, Reme, Ironijo, Dejanče...? Da ne nabrajam i one koji baš dugo nisu dolazili... Ae, oglasite se makar, derbi se igra.
Hajde onda prijave, pa možda i upali...
01. Fejzara
02. Kurajber
03. Kiza
04. Agilni
05. Arlovski
01, Laki
02. Deki
03. Grifin
04. Pseto
05. Ironični
AJDE CIGANI PRIJAVLJUJTE SE DA VAS RASKANTAMO!