Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Samo da pustim jedan tizer :) Planirajte da bacimo jedno boćanje u julu! Igramo Krajina/Dalmacija/Hercegovina vs Ostala žgadija :)
Kako se izborih za ovo "Hercegovina" u nazivu. :)
Fudbal poderao. Igrači za pohvalu: istrajni Ninka i Agilares, koji polako opravdava svoj nadimak. Ja sam zadovoljan učinkom ekipe, iako sam imao loše uslove za igru (čitaj: stare izlizane najke) Ela me kao pojava prijatno iznenadila, samo šteta što joj niko nije pravio društvo od vukajlijašica... (sram da vas je) Midžet fudbal, takođe, kobjasnio.
Suma sumarum - tvrd fudbal, uz dosta požrtvovanih startova. Naravno da smo vas pobedili jer smo igrali sve tri - odbranu, sredinu i napad.
I da, Džonovane, ko ti je dao da nas krstiš u gubitnike?0.o Oficijalno predlažem ime Sao Belgradano, jer je baš fešn, jes jes jeees!
Pa đe ćemo da igramo balote bez Ninke? :)
PROSTAČINE!!1!
A nemoj me jebati, da nismo sa Vukajlije, pa da i napišeš tako nešto :)
Реално били сте праве простачине, ја сам вас реално извлачио.
увреди жена комплет сајт :)
ЗА БОЋАЊЕ ИМА ТЕРЕН НА УМКИ! ЗНАМ ЈА!
Nisam znala da dopadaš gabaritnu ženskadiju ;)
Upravo to. Tačno sam znala da svojim podrigivanjem pokušavaš da skreneš pažnju sa njihovih daleko većih prostakluka! ;)
ТакоЕ! Толику сам муку мучио и жртву поднео за извлачење. Хвала на пажњи
http://www.inbedwithfaith.com/images/inbedwithfaith-free-big-boob-picture-08.jpg
Vidi ovako, Đoni te obećavao pet kola unazad. Tako da ono, konačno dupoznamo i njegovu lepšu polovinu. Šteta što si bila lenja i nisi sipala vodu, eto to ti samo zameram :P
Nisam vam ja hobotnica! Ne mere se biti i snimatelj i vodonoša! :P
Pročitajte ovo sa madžarskim naglaskom lolol, prejako je.
Pa bem mu miša, el napisala Madžarica, el nije?! ;)
Које сте везаре, јебем вам сунце ваше :Д
Надам се да ћу ја некад доћ' и одиграт коју, жеља ми је да зајашем бебопа да ме носи цијелу утакмицу
Pa jeste, al ja sam se pokidao. Ovo "dopadaš" je kobjasnilo, baš leži onako madžarici :)
E, jbg, sad Ela dosla, mi nismo... Dobro, bar se odrzava kontinuitet, uvek ima poneko zensko :)) Da vas nisam cula da se bunite :P
Ma da. Polako, ali sigurno, pretvorićemo mi ovo u žensku temu! ;)
Pa da, idemo ka tome ;) Mogle bismo i mi neki sport da organizujemo, nekad :)
IDEMO U SUSRET IDEMOOO U SUSRET!
Sanchez Munes Agilares, svaka čast bre! Tek sad na snimku vidim koliki mi je raspon finte, kuku... :)