Ljudi, ja planiram da dodjem za ovaj vikend, i to sigurno, jedino neću ako me spreči nešto neočekivano, a male su šanse za to.
E sad, ja imam problem sa geografijom, to jest, veze nemam sa Beogradom, kada sam prepušten sam sebi. Tako da bi bilo neophodno da me neko sačeka na železničkoj i povede do terena.
Ko me sačeka, igram za njega.
Samo da naglasim da su mi stamina i top speed 99 trenutno, uz šut 83+, tako da ne propustite priliku za levonogog asa. :D
@ FK Lasta
Ako vas moje peckanje povodom raskantadupecvetanja smara, vređa ili utiče na vaš seksualni život e pa onda .JBG! :) Jer jedva da je počelo! lololo U mom selu to tako ide, nisi pobedio dok poraženi ne bude probdeo noć razmišljajući kako da se osveti...
Najnovija vest:
Prandeli obećao! Italija nikad više kao FK Lasta!
Vest sa najviše komentara:
Žonpi: Katanaćo je prevaziđen, taktika FK Laste je moj novi izbor!
-
-
-
-
Ljubav, seks i bakljada parti:
Navijačice FK Laste: Uprava napolje! Istina za papuče!
E ljudi da naglasim samo...
Znači nedelja 1. Jul roštilj i fudbal. Po 500 kinti se daje, a ko slučajno nema neka svakako dođe jer ćemo se iskombinovati svakako. Nemoj neko zbog kinte da nije došao.
Nalazimo se u 6 kod Stonhendža....neko cepa fudbal, neko peče.....idemo kolima po meso i pivo, a za to se dogovaramo na licu mesta.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nema na čemu. :P :)
ZAJEBAVAŠ??? :))))
Dolaziš na par dana ili?
pa,trebalo bi ljubo,ajmo na pvt :3
Aj
Baš si divan, Ninka, nemam reči :)
HOT PVT ♥ HOT TITS AND SEXY GIFS AVAILABLE
URAAAAAAAAA!
Ljudi, ja planiram da dodjem za ovaj vikend, i to sigurno, jedino neću ako me spreči nešto neočekivano, a male su šanse za to.
E sad, ja imam problem sa geografijom, to jest, veze nemam sa Beogradom, kada sam prepušten sam sebi. Tako da bi bilo neophodno da me neko sačeka na železničkoj i povede do terena.
Ko me sačeka, igram za njega.
Samo da naglasim da su mi stamina i top speed 99 trenutno, uz šut 83+, tako da ne propustite priliku za levonogog asa. :D
Chavez ako nisi teška kategorija, igraš za FK Gubitnike :) Bebop je pojeo loptu! I Svima je pokazao put iz kola. Hvala ti Bebope!
Nah, 190 visok, 80kg težak. Letim po terenu. :)
Ne uklapaš se u našu kompoziciju 100+ :)
Pa taman da budem kontra-mera onda. :)
НЕМА НА ЧЕМУ ЂОВЛА
БЕБОП УВЕК ПОКАЗУЈЕ ПРАВИ ПУТ, СВАКО КОСЕ ИЗГУБИ МОЖЕ МЕНИ ДА ДОЂЕ И ЈА ЋУМУ ПОКАЗАТИ
@ FK Lasta
Ako vas moje peckanje povodom raskantadupecvetanja smara, vređa ili utiče na vaš seksualni život e pa onda .JBG! :) Jer jedva da je počelo! lololo U mom selu to tako ide, nisi pobedio dok poraženi ne bude probdeo noć razmišljajući kako da se osveti...
Како иде онда стара народна :
Ил знаш да играш фудбал, ил си ФК ЛАСТА. опааа
Evo da ja dam svoje "nepristrasno" mišljenje...Kol'ko sam ukapirao (u) toj FK Lasti jedino što vredi su navijačice! trololololo
Najnovija vest:
Prandeli obećao! Italija nikad više kao FK Lasta!
Vest sa najviše komentara:
Žonpi: Katanaćo je prevaziđen, taktika FK Laste je moj novi izbor!
-
-
-
-
Ljubav, seks i bakljada parti:
Navijačice FK Laste: Uprava napolje! Istina za papuče!
Je l' vidis kako se daju komplimenti, Ninka, a? :) Moras ti jos da ucis :P
Ja sam se naučen rodio. :)
E ljudi da naglasim samo...
Znači nedelja 1. Jul roštilj i fudbal. Po 500 kinti se daje, a ko slučajno nema neka svakako dođe jer ćemo se iskombinovati svakako. Nemoj neko zbog kinte da nije došao.
Nalazimo se u 6 kod Stonhendža....neko cepa fudbal, neko peče.....idemo kolima po meso i pivo, a za to se dogovaramo na licu mesta.
Jel se slažete?