Ja već sigurno neću uspeti da dođem. Tek sada krećem do Zemuna. Jbg.
Lasto useri Gubitnika, kao što ih uostalom uvek i useremo....
Agilni ti si kapiten. Posle 'oću spisak ko je bio za plusove i ako je neko nov bio da se pojavi na zidu slavnih....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Фора је бре да избаците неке фотографије, али све да буде инкогнито, да би се људи погађали ко је ко...
Није лоша замисао.
E nabavio sam ful Junajted opremu, znaci nemojte da se zajebavate sad da ne idemo.
Jel ima fuce ili ne?
Ljudi ja otpadam. Evo me u redakciji, imam posla preko glave i nema šanse da stignem. Jebiga.
Oce l' da se jave svi koji idu, da vidimo koliko nas je i da li idemo uopste :)
Да покушам да нас збројим...
Аги, Зоки, Марвељ, Гази и ортак, Манћестер, Енеми оћу рећи ја. Не знам има ли још ко.
to je 7.. bar jos jedan, da moze da se igra 4vs4
Bilo bi dobro da nas ima više, ali i ne mora, to je dovoljno. Napravimo ekipu sa izmenama i izazovemo neke majstore tamo.
Kod Stonhendža okupljanje.
Znaci u 6 kod stonhendza?
Kad vidite dva mongoloida , to smo ortak i ja
Dobro, uvek banu i neki koji se nisu ovde najavili tako da će vas biti desetak sigurno.
Evo vam broj ako budem kasnio
063322969
CIM STOP, PEDERI STOP!
E da i to
РАЗБИЋЕМО ВАС!!112
Nosim ja i basketaru, za svaki slučaj. Tu nam je i teren na male goliće, čisto da vas RASTURISTRKELJIŠEOPEREMO!
Ja već sigurno neću uspeti da dođem. Tek sada krećem do Zemuna. Jbg.
Lasto useri Gubitnika, kao što ih uostalom uvek i useremo....
Agilni ti si kapiten. Posle 'oću spisak ko je bio za plusove i ako je neko nov bio da se pojavi na zidu slavnih....
Kojim danima se igra? I kade?
Agi kapiten! Jedan je Agi kapiten!
Ladno si treća zamena kapitena :P