Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pišem ja sutra detaljniji izveštaj. Stvarno je dobro bilo!
Teško da ćeš se ovajditi ovde o odabranu, nema modova na VOS-u. Korle je nekako blizu dolaska ali nikako da dođe.
А он и није мод. хД
A od kada to?
cccc nisam ni izvalio.
Eto Gazimudo ni ta šansa ne postoji ;)
Леп фудбал био.
И имам само једну ствар да кажем
ллололо
јеби га баш ме мрзело да се ицимам бијо сам синоћ у оном мртвом новом саду и сацам бијо напољу исто нешто. напушите ми се курца. :**
Gazimudo, nema odabrane! lololo Možeš samo ban da popijes u svrhu karantina ili pak ako mašiš kao Marvelj, a i nije se dodavao pa ene ga suši zube.
Danas sam poslao poruku ženi:
"Draga, slušaj me sad dobro u nedelju imam fudbal u 6h, sve i da umreš ja idem!"
Kad smo kod defke na naslovnoj, Agilni, Džoni, setite se pbećanja za dovlačenje bulje iz Kule na nogomlat! :D
sta, sta, sta?
o kakvim je to odabranim defkama rec?
pa, naravno da smo fmn i ja najvise zasluzile iste, zar nismo najveca podrska VOS-u evr?
:DD
cim nas nema odma' lomite noseve i slicno.. ne ide, rodjaci :DD
Bebope, jesi ti bio?
Ноуп.
VOS se igra za publiku (žeMsku).
Јесте, а оне издале све до једне... Срамотно! Да не кажем, скандалозно.
Sebe neću ni da komentarišem...
Juče sam čak spakovao i ranac i jbg, iskrslo nešto.
Sada 2 nedelje nisam tu pa od 05.08. ko zna, možda i dođem, i veća čuda su se dešavala.
Е како нас тролујеш па то је ненормално. хД
Sledeće nedelje u isto vreme 6 kod kamenja. Ovaj put i ja dolazim. Neće me sprečiti ništa.
Enemi, ne prozivaj nas neosnovano! :P
Imam utisak k'o da trolujem sebe.
Iskreno, juče mi je bila malo frka da dođem da igram na betonu (zbog eventualne povrede), a putujem u četvrtak na more (plus imam danas fudbal u sali, a u sredu u balonu).
Enemi, ako sam rekao doći ću kad-tad! Uostalom koga nema bez njega se može. Hvala Bogu pa ima dosta stalnih poklonika VOS-a, koji su za svaku pohvalu!
Danas sam poslao poruku ženi:
"Draga, slušaj me sad dobro u nedelju imam fudbal u 6h, sve i da umreš ja idem!"
Definitivno nisam Deki.
Gledaj kako nas plaši samo lolololololo
Ima, ima stvarno nisam očekivao u početku ovako da se razvije. Svaka čast ljudi.
Dože kad god doš'o dobrodoš'o.
Морам мало да вас боцнем. х)
Доже, ми чекамо да угостимо намбр1, ко они Маршала у "Три карте за Холивуд." хД
Eh, a ja se nadao da me čekate k'o Becića u "Više od igre" ;-)))))))))))