Vukajlija Ol Star fudbal

1. Fond za moj dolazak otvoriti, žiro račun i idemo.

2. A Gazimudo ima Željka na uvetu? O.o lololo Nikad ne bih rekao...

ne na uvetu, na obrvi!!!@#@#@$@ Ae bre nisam ljakse iz batocine

3. Tebra, Željko je Željko lololo Skapirao sam da si i ti krajnje desno orijentisan pa rekoh otkud sad više rupa nego što priroda nalaže :P

4. Ništa odo ja da editujem prvu stranu, po tome kako sam skapirao ko je bio na fudbalu.
    Znači Fejz, Enemi, Marvelj, Čakec, Agi, Zoki Munja, Gazimudo i Mančester.....

5. Koliko vas je bilo? ;-))))))))))))))))))))

Nije da volim tu foru.

6. Bilo ih je 7 plus golman.

7. deki, pa, ja ne mogu doci, nisam u srbiji :(

8. Džoni, to je to. Dobro si udelio pluseve. DOG BROJI!

9. Prebrojah vas. Mogli ste da stanete u Multiplu, "bez da" se gurate...

10. Bilo je tu, Dože, još igrača. Čak je poveo čitavu ekipu iz kraja. ODVALILI SMO IH :)

Fudbal su obeležili zanimljivi detalji. Najjači utisak na mene je ostavila fuzija FK Lasta i FK Gubitnik i moram reći da je to sasvim lepo funkcionisalo. Pobedili smo svaku partiju i to posle minusa od dva gola. Mora se ipak napomenuti da je protivnik bio "pojačan" Čakom i Gazimudom. Da ne grešim dušu, prvi je postigao jedan gol, drugi je retko grešio.

Upečatljivo je bilo da su protivnici igrali poprilično perfidno i nekoliko puta su gađali loptom tamo gde najviše boli. Enemi je dva puta stradao. Naravno, Marvelj se ponovo pružao na beton posle svakog slabijeg kontakta... portugalska škola. Mančester je pokazao zavidnu tehniku i realizaciju, samo još malo da ojača i biće pravi. Fejz je želeo da se nametne kao vođa ekipe, pa sam ga pustio malo da se primi svojim lepršavim driblinzima, ali je shvatio koliko je sati kada sam šutirao par puta, a nisam mu slobodnom dodao loptu. Nijednom nisam pogodio okvir gola u tim situacijama, al' boli me uvce, lolo. Imali smo i polučasovnu pauzu, jer je Zoki Munja lansirao loptu u krošnju obližnog drveta, koju smo skidali sa basketarom, dok i ona nije ostala gore.

Najbitnije od svega je da smo dobili, a golovi su bili sjajni. Najčešće akcije nakon duplog pasa Fejza i mene, nakon čega bismo upošljavali prebrze Enemija i Mančestera. Zoki munja sa distance postigao najlepši gol.

A sledeće nedelje... RASTUROČVARIĆEMO VAS!

11. Само да комплиментирам видее из првог поста, Агилни. Ојеб'о си!

12. Dobijali ste nas svaku jedva, prvu ne znam rezultat, a drugu 6:5 iako smo poveli 2:0 valjda.

13. Znam Agi, "ispratio sam"....
    Sledeće 2 nedelje neću da dajem ni lažnu nadu jer sam u inozemstvu. Avgust je moja prilika da debiLtujem na VOS-u, "ako žena nisam"...
    Jbg, za razliku od Noleta, beton je podloga koja mi najmanje odgovara.

14. Čuj, jedva... Da je Marvelj bio pribraniji, bilo bi tu još 3-4 gola u vašoj mreži :)

15. Može jedan VOS interni kratež?

Taj cepa mreže na VOS-u

Baron.

16. Haha, može! Ja sam do sada dve defke napisao inspirisane fudbalicom :)

17. Kad Dog dođe na VOS

Kad mrtav prdne.

Neću više (danas) majke mi.

18. Pada kao Marveljus na VOS-u

Student koji ne mere da položi ispit.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.