Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja do 1 popodne imam fore da konsultujem šamane i dodole za ostatak dana, pa vam javim dolazim li. Ako su neke sitne, pederske kiše, boli me patka, možemo da igramo valjda.

EDIT:

http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd

Biće fudbala bre!

2. Kako gledam prognozu, a i nebo biće fudbala i to lagano, ali ne znam Čavo da li da rizikuješ ove nedelje. Nemam pojma, ti odluči. Za sada je najidealnije moguće za fudbal.

3. Obzirom da postoji šansa da sledeće ne mogu, ja ću doći danas, pa šta bude. U 14:25 mi je voz, tako nešto, tako da taman stižem tamo. Samo da me neko sačeka na železničkoj ako nije frka, jer mi sad nema Ninke za to, a ja sam operisan od geografije Beograda.

4. Nemam pojma ko ide iz tog pravca u pm.
    Imaš par buseva iz tog pravca. Mislim 511, 551, 552, 91 i 92. Svi idu na Adu. Možeš da pitaš nekoga gde da siđeš. Svi će ti reći. Nemaš puno stanica od Železničke. A kada siđeš to je kod ulaza na Adu, tu je odmah i Stonhendž. Samo moraš Busplus da imaš. Ovde je ozbiljna hajka na švercovanje počela.

5. Mogu ja da se spustim do železničke sedmicom, nije frka. Čavez kada ti stižeš na železničku otprilike, da znam kada da budem dole?

6. Tooo!!! dolazi i Elek....odlično :)

7. Dolazim da navijam, pošto ne znam da igram. I gde je ovaj džuboks, zadnja aktivnost mu je pre sat vremena?

8. pošto ne znam da igram

Ma niko ne zna da igra Elek....možda samo dvoje ili troje....video si snmke......Stvarno, gde je Čava Džuboks?

9. Tu sam ja. Elek, odlično! Metnme ti broj fona u inbox, pa ćemo se čujemo!

10. I to rešeno, a gde je Agilni? Ne javlja se na fon. I Fejzara...Reme....alo buđenje bludnici lololololo

11. Vidim ja da će se danas samo popiti par piva lolo

12. Nemojte da dodjem, pa da nemam za kući haha, vejk ap sanšajnz!

13. Ovima treba nekromaser da ih samonuje jbte. Nemojte da se čovek cima bezveze.

14. Ja krećem, pa šta bude, bude. Džoni, šaljem i tebi broj, u slučaju da ti trebam nešto, pošto me od sada nema više, dok ne dodjem u Bg. Nadam se da se vidimo u punom sastavu tamo!

15. Nemojte da se čovek cima bezveze.

Sada sam se čuo i sa Gonzom. Stiže i on ako zapali sa šljake. Nosi opremu sa sobom na posao i uglavnom uspe.
    Ja dolazim. Agiloni je još nestao u akciji, ali znajući njega dolazi sigurno. Enemi? Reme? Davide?
    Marvelj je isto uglavnom tu samo sada je banovan, pa ne može da piše.
    Deki? Gusti(u ulozi posmatrača)? Šanzame? Bebope? Čak? Fejzaro?....ostali, da ne nabrajam?

16. Долази се наравно, контам да нема потребе да сви потврђују, ових дана су рекли да долазе Фејз, Реме, Манчестер, Бвлдга, Чак, Деки чини ми се, Марвеља очекујемо наравно, долазиш ти Џони, за Агија не сумњам, синоћ је рекао, Чавез сад потврдио.
    Густи у улози скаута...
    БеБоп је питао за пичке, с обзиром да му нисмо обезбедили не знам оће л' доћи хД
    Шанзам се вероватно изгубио у Калуђерици и тако... Биће људи.

17. E Čavez kaže svi po 100 kinti njemu za đački dinar lolo

18. Skupićemo za Čavin povratak tako da ne brine .)
    Odlično. Vreme je idealno i u 6, stonhendž, ada.....VOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!

19. ИЗПРАШИНОКАНТАЋЕМО ВАС!

20. IZMAJMUNODAVALISAĆEMOVAS!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.