Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ОЋЕЛ ДОЋИ НЕКЕ ТРИБЕ?
NIŠTA RIBE
NIŠTA SEKS
MUNJA VOLI
BAMBI KEKS
eto javi se kad budes bio u Barandi , da iscugamo po jednu pivu ;)
Došao bih i ja, al od Zemuna do Barande, koliko god hoćeš kilometara. Zato ćemo na Adi dizubijamo koju pivčugu.
Pivce za zivce sto bi rekao moj teca , inace nznm da li cu moci ove nedelje . Sledece pod obavezno :D
momci, dolazim vam. al' tek septembra, oktobra, a kontam da će i fmn isto tako..
imamo i mi dušu! izborile smo se za godišnji odmor, sad još da nam obezbedite topli obrok :D
Еее, а много сте и радиле за тај одмор...!
А топли оброк не долази у питање, ако ме разумеш... Правим најбоље топле сендвиче на Вождовцу. лололо
Ništa onda, skupljajte pare za poslovnu pratnju.
Оће л' бити кише сутра?
Moramo vreme da skontamo, da ne bi bilo pušenja tukija oko toga.. Više verujem ciganu sa ćoška da će mi vrnuti 1000 dinara nego li našoj meteorologiji, a ne znam gde još da pogledam.
Izgleda da će biti nevremena. Ostaje nam ipak da sutra vidimo kako će biti. Metereolozi kažu kiša.
Rekli su i za proslu nedelju pa nije bilo :P
E Džoni jel su tebi ona dva broja još u funkciji? Ako dođem ,da ti se javim.
Одлично!
Видео клипови су стварно феноменални! Супер дружење! Волео бих и ја да се нађем са вама на фуци једном, једино ме јебе што не знам да ли ћу овог лета долазити кући за БГ и колико ћу остајати. Али често возим бајс на Ади кацам у Београду, тако да ако дођем сигурно се јављам да учествујем у зезанцији. Лопту нисам шутнуо још од средње школе, мада ме и тад случајно погодила у ногу, али видим да није то баш најважније.. :)
Надам се да ће се ВОС одржавати још дуже време, па да могу да банем.
Јављам се још! :)
Не назире нам се крај! лололо
Сад слушао неког метеоролога курчевог, гистро само кратки пљускови ујутру, али нешто није прецизирао за остатак дана.
Nemam pojma koja dva imaš....mada mislim da imaš pravi, ali poslaću ti sada na PVT broj za svaki slučaj.
Вундербар. Ваљда ћу бити у прилици овог лета да дођем. :)
Kada god možeš ti bani. Milsim da ovo presrasta u hednu opasnu tradiciju koja će dugo da se održi. Dokle god je sajta i veka, a možda i duže :)
Sutra sve kao da ima fudbala. Ako baš grune neka kiša tako da se teren ne može osušiti, odložićemo.
Jedino ne znam šta Chavez ti da radiš. Da iskuliraš sutra, nesigurno je. Ili da proceniš sam ujutru :)
Zoki Munja svakako ne igra, radi 2. smenu, jebi ga.
Ne igram ali misli će mi biti na betonskom borilištu.....