Vukajlija Ol Star fudbal

1. Čuvaj prepone trebaće ti za ozbiljnije stvari nego što je fudbal lololo

2. Фк Губитник започео преговоре са Лименим

Opaaa pojačanje na klupi, da ne deluju više kao skupljeni sa konca i konopca. Još nama ubitačni Gusti Sok bleji povređen inače bi bilo 100-0 za 10 minuta lolololo

3. Opaaa pojačanje na klupi, da ne deluju više kao skupljeni sa konca i konopca. Još nama ubitačni Gusti Sok bleji povređen inače bi bilo 100-0 za 10 minuta lolololo

Odradili smo vrhunski prelazni rok sa Čavezom i Arlovskim.

4. Odradili smo vrhunski prelazni rok sa Čavezom i Arlovskim.

Još zamisli kada se Gusti vrati, pa onda zavisno od rezultata kombinujemo ekipu i iz autobusa se za sekund pretvaramo u raketu lolololo

5. Taktika i timski rad iznad individualnog kvaliteta. Moracemo malo na tome da poradimo, onda cemo da vas razdocukavamo samo tako.

6. Pretite već dva meseca, a uvek idete pokunjani sa terena lolololo

7. Jao tačno sam znao da će da kenjaju tri dana o autogolu. A ko je jedini jurio za Bajernom, ko se vraćao na našu polovinu kad nije bilo nikog, imao sam tri prelepe šanse za gol, i da ne spominjem, odličnu partiju sa onim likovima gde sam im polomio pola ekipe. Vi ste tu 7-0 pukli, eeee! Sad Bebop kriv, jes' kurac, nama su jedva dva puta prišli golu, nema golman veze s tim!

Meni je deki ostavio najbolji utisak posle onog solo prodora i najboljeg gola petom u zadnjih par kola. A Lasta ko Lasta, oni bre neee znaju! Samo čekaju našu grešku, jer smo pretenciozni i željni dokazivanja, pa niko ne sarađuje i tu se sjebemo. Eto vam sva filozofija.

8. imao sam tri prelepe šanse za gol

Ali jednu si samo iskoristio lololololo

Vi ste tu 7-0 pukli, eeee!

4-0 i boleo nas tuki. Mi smo se čuvali za vas.

Sad Bebop kriv, jes' kurac, nama su jedva dva puta prišli golu, nema golman veze s tim!

Bebop nije kriv, Bebop je deo ekipe. Ekipa cela gubi ili dobija.

A Lasta ko Lasta, oni bre neee znaju! Samo čekaju našu grešku, jer smo pretenciozni i željni dokazivanja, pa niko ne sarađuje i tu se sjebemo. Eto vam sva filozofija.

Igrali smo majstorski i izuli vam stativu sto puta juče.

Marvele jesi dobro igrao i često obavljao odličan posao u čuvanju igrača. Sprdamo se za auto-gol jer je upečatljiva stvar .)

9. Vi ste tu 7-0 pukli, eeee!

4:0, молим те...
    Деки јесте јуче кобјаснио, и са голом и са соло продорима, а и у праву је Марвељ, видећете ви кад он засија... Чучи голем потенцијал у њему!

МАДА СМО ВАС РАСПАРАМПАУЧИЛИ! ЧАК НИ ОНАЈ ЗАЛИЗАНИ, НЕУСПЕЛИ ЦЕНТАРФОР ФК МАЛИ ПРЊАВОР СА СВИМ ОНИМ ФЕНСИ СТЕЗНИЦИМА НИЈЕ МОГАО ПРОЋИ ТАЈ АУТОБУС. лолололо

10. Ja znam brt da se sprdate, i sve je to ok, ali ako uzmemo stvar da gledamo iz neke realnije perspektive, ovakav sastav timova neće ići dalje. Ja nemam završnicu, Reme ne dodaje, Fejs ko ruski rulet, jednom u šes' puta ga usere da uradi nešto kako treba, Mančester mali nema snage da se bije s vama, a bvldga čo'ek, nema s kim da igra u napadu, pa se i on osebiči i vuče sam po liniji. Niđe veze u timu!

I jeste to VOS, zajebancija, ovo ono, ali ja sam evo za ponovnu podelu među igračima. Neće mi smetati i da ostane ovako, ali već mi postaje smor da budem jedan od dvoje ljudi u ekipi koji trče svuda i grizu, dok ostali lelemude...

11. Probajte da me savladate Gubitnici OPAAAAAAAAA

12. Ma bre Marvele, ne odustaj. Sledece nedelje i ja trcim sa tobom lololo

EDIT : A i do sad sam trcao

13. Фк Губитник је увек довољно добар да верује да ће следећи пут победити (са правом), а никад довољно добар да заправо и победи.

14. Lepo sroceno Enemi

15. Pa pazi, može podela, mada ova podela je nastala nekako spontano, sama od sebe, mada ako i drugi budu za to, onda ćemo da menjamo. Naročito sada, kada znamo ko kako igra, pa ćemo moći to da odradimo valjano. Ali vi iz Gubitnika pre podele morate javno da potvrdite da je Lasta izdominirala na VOS-u do sada i pravimo nove ekipe lololo

16. Izdominirali ste rezultatski, to vam priznajem. ;)

17. И тактика је део фудбала, тако даааа... х))

18. Nedeljom na adi
    Okupljaju se momci mladi
    Neki manje neki više
    Svi imaju... Velike piše.

Gubitnik stalno preti
    Dok Lasta visoko leti
    I čvabalo im uvek daje
    Mogu da nam... Ližu jaje

Fejz,Reme i Deki
    Suviše su za Bebopa meki
    Marvelj i oni treći
    Jebi lasto... Samo meći!

Malo stihova nije na odmet. Još kad bi Čava snimio ;)

19. Malo stihova nije na odmet. Još kad bi Čava snimio ;)

Čavo evo hita. Agi će da režira spot lolololo

20. И тактика је део фудбала, тако даааа... х))

Sve stoji, tako da:

http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/29/2915/8RQPD00Z/posters/low-angle-view-of-two-soccer-players-shaking-hands.jpg

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.