U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Stigao Mađar lolo
Započeću izveštaj sa:
JE-BI LASTO
GLUPI GUBITNIK
GLUPI GUBITNIK
GLUPI GUBITNIK
Naravno Lasta je opet postavila Gubitnik na mesto i to 2-1 u pobedama. Druga pobeda upečatljiva 3-0, uz Čavezovo bacanje po burek nekoliko ljudi, Marveljov odličan auto-gol i moj nespretni.iz-dva-pokušaja-pred-praznim-golom gol, ali bitno da je na kraju ispalo kako treba lololo
Prva tekma dobijena na penale, a kuriozitet je Remeov promašaj iz penala preko gola, a bio je u Mijatovom dresu iz 1998. lololololo
Dobili su nas 2-1 onu drugu, ali oljuštili smo im boju sa stative. Moram priznati da je Deki dao ozbiljnu golčinu takođe.
FK Lasta probala sa nova dva igrača Chavez i AndreyArlovski koji su se odmah uklopili u taktiku kao da igramo zajedno godinama, pto i jeste naša odlika, a Fejs i Reme se još uvek prepiru da li da dižu loptu ili igraju po zemlji iako igramo već dva meseca fudbal. Inače posebno dobra partija Enemija koji ih je isekao u odbrani skroz, dok sam ja kiksao par puta ozbiljno, ali on me je pokrio. Bebop je posle dolaska Gonza stao u odbranu i par puta guzicom blokirao ozbiljne šuteve. Mislim da Gubitnik ima problema sa postizanjem golova, osim ako nije u pitanju auto-gol. Tu su dobri lolololo
Mančester je sjeb'o prepone al je izdržao do kraja.
Na putu kući smo videli Fejsa pored puta, pa sam mu samo sočno dobacio "GUBITNIK" lololololo
Dobro zezanje, dobar fudbal, dobra ekipa. Neko je primetio da smo brži nego na početku, a sve to je zabeležio kamerom odlični snimatelj Električar, koji se nije razdvajao od kamere :)
Gusti sok i pored povrede došao da bodri Lastu do novih pobeda.
JEBI GUBITNIK.
DRAMATIZACIJA
http://058.ba/wp-content/uploads/2011/09/MALI-FUDBAL-610x350.jpg
Kamera nije mogla da uhvati taj tempo lolo
Meni je bio odličan fudbal, sem jedne stavke, a to je 5+1 sistem. Mnogo nas je bilo na terenu, 2 čoveka više izazivaju totalno moranje menjanja taktike. Pa nas je to sve jebalo kolektivno, mene pogotovo jer sam navikao da trčim kao bufalo po livadi, a sad sam trčao u toru. Al' smo vas opet dobili, haha! Tako da ako bude i sledeći put opet 5+1, sad znamo recept za eliksir guženja.
Moram Dekija pohvaliti za onaj gol petom, Džonija i Remea za izdržljivost i defanzivu, Gonza za ultimet spas na golu i Agilaresa za kombinacije koje smo radili, mnogo dobar link up. Takodje i Andreja, ako je on u dresu Nemačkog Robina bio, takodje solidna partija i dobar gol sa početka!
Al' mi Marvel ulepšao dan sa auto golom, efektivnim kao hloroform na devojčici.
KARAJ BRE.
Reci koje smo munje lolololo
Karaćemo Gubitnika još sto godina, jer možda imaju tehniku, ali nisu tim i nemaju izraženog vođu na terenu nego se svađaju k'o babe na pijaci lolololo
Videcu vas sledece nedelje kada ja banem . Bice dabl deker ispred gola gubitnika ne lasta ;)
Tačno se uklapaš u ekipu Gubitnik. Pretite, pretite i onda padne punjenje pa mir do sledećeg petka, kada opet pretite do nedelje lololololo
Ja ne pretim samo kazem , a to tad imam da vezbam na livadi .
Ja ne vežbam. Za FK Gubitnik vežba nije potrebna. Samo u nedelju izađemo na teren, kobjasnimo im par stvari i opet bleja lolololo
Zezam se binba, dobrodošao na VOS :)
Trpaj drlu
Znaš glavni ja mislim da oni to vole u stvari...da su mazohisti lololo
Ali kakva dominacija i demonsracija sile u trećoj tekmi lololo
Dominacija koja je rezultirala tolikom nemoći tima Gubitnika, da su čak sami sebi dali gol. I to Marvelj lično
Morali su, da ne bi primili iz neke PES precizne akcije gol pa da budu potpuno utučeni. Marvelj je to rešio da preseče u korenu odličnim auto-golom.
Inače nemoć Gubitnika oslikava se u jednoj rečenici koju je čini mi se Deki rekao Marvelju posle tog auto-gola: Pa kako njima ne možeš da daš takav gol" lolololo
Hahahaha. Nisam čuo to. Hahah
Jbt, ja da sam Gubitnik, više ne bih dolazio. Ono, bolje bi im išlo plivanje. Ili neki "privatni" posao
Možda da ih pustimo jedne nedelje čisto da pobede da bi dolazili da se družimo jer iako su loši fudbaleri, dobri su momci lololo
Најновија вест (видео):
Фк Губитник започео преговоре са Лименим
http://www.youtube.com/watch?v=RLHOwdEdbbM&feature=related
Dobro bi nam dosao jedan ovakav, da zavede red u nasim redovima ;)
Mančestere brate kako koleno. Mene boli, ali nije strašno?
Što se tiče fudbala, šta reći a ne zaplakati lololo Neprelazan sam na golu, jedino mi je Deki dva puta šuknuo onako domaćinski.
Onda sa tobom kad sam se sudario, sjebo sam i koleno i bok. Koleno onako, proslo, ali bok me jebe pa ne vadi. Al nije to nista, namestio me onaj jedan lik sa kojima smo igrali u vazduhu, pa sam nezgodno doskocio, takoreci napravio spagu skoro i prepone me jebu u picku materinu. Ali inace sam ok :)