Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
190цм и 120 килограма. Нисам сигуран да поседују толику тежину на ПЕС-у
Ni podrig ne može u PES-u da se izvede, ali mi ćemo zamišljati dok igramo kako to zvuči.
Stavi mene, 190 i 125 kila. Dušom s sa vama. Nek mi bude heading na maksimumu i šut.
http://staciapriscilla.files.wordpress.com/2012/05/tumblr_lypqxg82m51ro9fdao2_400.jpg
190 - 80. Top speed i staminu preferiram, leva noga.
Sad se tek dovukoh svojoj ući, bančio kod drage do sad. Video sam da ste tražili muziku, pa sam došao na guba ideju.
VOS medley u bard stilu ću da pravim svake nedelje koje budem. Dakle, muzički opis dogadjaja, generalnog rezultata i hajlajtova tekmi.
Biće gotovo kroz koji sat, samo da se saberem malo.
...182-80.:)
Mene sklepaj kako oćeš, samo mi stavi veliku platu.
Šta je bilo za roštilj?
Mogli bi u to da igramo, pa gubitnici prave one tamo nedelje, bilo bi zanimljivije, a i više bi se trudili...
Kad će video na videlo?lollooo
види га овај лоло није се још ни испилио већ почео да прозива. АЛО МОМАК НИЈЕСИ УЗЕА РАЧУН!
Dobra ideja ali ljudi će uvek sami morati da finansiraju roštilj, jer mnogo oni analiziraju, a kada dođe nedelja, damo im još materijala za analizu lolololo
е ај пали, она два викенда кад смо вас заредом одрали нисте реч написали овде на теми а данас након победе на пенале и оне од три нула иако уз један пораз дрвите стојка већ 18 сати без престанка. БОЉИ СМО И ЋАО! лоло
Amam legitimno pravo da prozivam! Sledeće nedelje možda neću imati, al' ove...
Амам алејкум лолол
Dva vikenda, a igrali smo do sada jedno 15 vikenda lolololo
Nego ćutali smo jer smo dopustili vama da malo slavite....što ste i radili....a sada mi, mada morate da nas dobijete neku jer sam se pomalo i uželeo vaših prozivki :)
па добили смо вас јуче, аман ђонкара, бгате :)
Am-am-am, proždrnuli smo vas...
Iskrivozagzilomili ih lololo
Били сте бољи само последњих 5 минута треће партије. све остало смо ми били бољи. Пенали лутрија друга смо победили а трећа била егал док нисмо примили први гол. и трпате нас цео дан, нисте океј лолол лоло НИКАКО НИСТЕ ОКЕЈ!
Pa pazi ipak je semafor merilo i neću sada ko je bio bolji jer količina šansi koje smo mi promašili je stvarno bila ogromna, ali na kraju pobeda je pobeda. Lutrija ili ne, zato se izvode penali.
МА БОЉИ СМОООО! лолол
Video će pokazati. AGI REŽIRAJ!!!!!!!!