U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jeeeste sve će Deki i da igra u sredini i eventualno nekome doda i da dribla i da kad mu pukne film pojede svakoga ispred sebe i da brani i da daje golove i da proziva Lastu i da Gonza stavi u edit sve će on :)
Ja bih ako nije problem , jedno vreme sam i trenirao za golmana tj bio sam u fudbalskoj ekipi , ali nisam se bacao jbg . To mi jeste mana , ali na betonu bih i ovako nagrabusio kada bih izvodio takve akrobacije tako da to i nije neki hendikep . Inace tu manu dopunjujem time sto sam krakat pa ekstremitetima pokrivam sve delove gola .
Evo vam golman. Binba. Sada ste kompletni i spremni za meč.
Samo binbo, malo ljudi ima želju da bude golman ekipi koja stalno dobija po njonji. Svaka čast na hrabrosti i spremi se za vađenje mnogih lopti iz mreže, koje nema, a to je samo metafora lolololo
Što se tiče moje ekipe nemam zamerki. Shvatam da je to ono najviše pto može svaki od nas i ima grešaka ima dobrih stvari, ali funkcionišemo dobro i ja tu ništa ne i menjao. Samo još više koncentracije i još manje kikseva u odbrani. Napad ćemo pokriti već nekako ali difens je najbitniji. Mora to još bolje nazad. Trud nam je na visokom nivou i tu nemam ama baš nikakvu zamerku.
Nisam rekao da bih ja menjao klub, već da stvari kako trenutno stoje, i igrači kako su raspoređeni po timovima, nema balansa. Kod nas su svi ili napad, ili kvazi-napad, a oni imaju dosta odbrambenih. Kada bi se napravila bolja podela, utakmice bi bile realnije i neizvesnije, a time i lepše.
Pa ko ti kriv što si Dijegov potomak. :)
НЕ ДОЛАЗЕ У ОБЗИР ПРОМЕНЕ И МЕШАЊЕ ТИМОВА. ОВАКВИ КАКВИ СМО СМО ДОВОЉНИ И НЕМОЈ ДА МЕЊАШ ТИМОВЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!
Ja se plašim Dekija, dao mi je dva komada lololo
Bogme utakmice su bile neizvesne i ovako. Jedna na penale, jedna 2-1 za vas, a treća jeste bila 3-0 za nas, ali posle najmanje pola sata bez gola, a sa puno šansi sa obe strane. Tri komada smo vam dali na brzaka, ali to se desi tako ponekad kada posle jednog gola malo padne moral. Ne sećam se da je bilo koja tekma baš bila jednostrano razvaljivanje nego se uvek lomilo.
Onaj prošli fudbal, kad je na teren stao tim sa pomešanim sastavom, evo Peđa neka kaže kako je to izgledalo. Dobili smo maltene pro-fudbalere. I to sve zbog dobrog rasporeda snaga.
Misliš uvek smo ih lomili lololo
To je samo zbog većeg truda i veće želje za pobedom lolololo
Ма мени небитно скроооз, али не волим да играм са приватницима, то нико не воли. Досадно је и ружно у крајњој линији. Шта има везе ако ја не знам да играм или засерем често, иам и ја право мало да се зајебавам и шутирам на гол и тако то (генерално причам).
Ma što se mene tiče ja na fudal gledam ovako: Ja ne znam da igram, pa ne serem nikome kako treba da igra, izašao sam da se istrčim i da se zezam, jer fudbal je zezanje.
Kada igramo mi međusobno stalno je neki žamor, graja, vika, prozivanje, a kada igramo protiv nekih sa strane grobna tišina jer se uozbiljimo. Ja volim kada se mi zajebavamo, to mi najbolje.
Nego Agilni kada da očekujemo remek delo električarovih snimateljskih sposobnosti?
Почните да ми испостављате висину и тежину (може и жељена лолололо) за пар дана чу да кренем да нас правим у ПЕС-у!!112
Moram ja malo da dodjem tamo , ne bojim se ni bukvalnih udaraca u njonju Dzoni vazda sam nadobijao raznih udraca . Samo moram da skrenem paznju da nisam bas najpazljiviji sto se tice boksovanja lopte iz kaznenog tako da lastavice cuvajte se . I iskreno mislim da ima potencijala u gubitnicima (mislim da i naziv ne prilici ) .
hahahah, enjemi me oraspoložio :D Evo ti moje: 189 - 77
Тефтеришем!! Остали, немо' да се стидите!! лололо
190 cm, 105kg
Ma dođi na VOS binba, dobro je zezanje i neće niko da udara u njonju...mada sam ja Čaku sjeb'o njonju jednom ali nenamerno :)
Enemi brate evo ti mere 187 cm, 86 ili 87 kg. Samo insistiram da mi na PES-u sklepaš njonju lololo