Vukajlija Ol Star fudbal

1. E, a šta kažeš da stvarno napravimo devedesetominutni dokumentarac?

Ja sam definitivno za. Ima već materijala, biće ga Fala Bogu još, tako da može to odlično da ispadne.

2. Sinulo mi je da to bude baš ozbiljno. Svi bismo pričali kako smo se prvi put odlučili da zaigramo, neke anegdote, začinjeno pravim dosadašnjim snimcima sa terena (njih, fazon, ubacimo u crno-beloj tehnici), tu i tamo nešto izrežirano i planski ponovo snimljeno (zagrevanje, marširanje na teren uz neki moćan Chavezov soundtrack, kako Fejz pičkara Remea...), ali sve umetnuto tako da ne odudara mnogo od dokumentarca. Znači, ono, film-film :)

3. Da, na to sam mislio. Da režiramo malo. Da to ispadne onako baš kako treba. Ja sam za, a verujem da smo svi za. Anegdota već ima koliko god hoćeš, a ova tema nam je rifreš za to. Čak smo i himnu pevali na jednom snimku što je do jaja da se ubaci negde.
    Ima tu svega i svačega. Nađemo neki font za imena....vidiš, stvarno kul ideja i odlična stvar da za par godina pogledaš i umreš od smeha.
    Ja sam za. Još Čava kad napravi himnu ima da legne vrhunski.

4. Neće samo himnu. Trebaće mi muzika za uvod, za kraj filma. Možda nešto da svi zapevamo... Ovaj fazon, lolo...

http://www.youtube.com/watch?v=7s8GM8bcWnA]

Uglavnom, nekoliko kompozicija specijalno za film :)

5. Neke srceparajuće balade u stilu sašaželjkovlade georgijeva lololo

6. Imam ja kod sebe snimljeno krš pesama i melodija, a instrumentali su mi posebna čar. Samo, moram znati za kakvu scenu pravim instrumental, da bih mogao da pogodim emociju scene, ako me razumeš. :)

7. Meni ovako VOS ''zvuči''.

http://soundcloud.com/chavez90/vos-himna-test

To bi bila glavna tema.

Kak' vam zvuči?

8. Уууу, права ПЕС песма! ВРХ! Одлично, само стави агресивније бубњеве (можда чак и неки бржи ритам), убаци неко "јееееаах" и мало прецизније одсвирај. х)))

9. Biće sve to, ovo je samo kostur, ideja. Sad polako razradjujem i akustične delove i ove mećalne, radiću ovih dana, to mora da bude svetsko, ne sklepano. Navataću Darkmana da odradimo to, možda i Kuplunga ako bude tu negde, on je više metalski nastrojen, a ovom rifu treba masnoće kad se priprži, možda i koji squeal. :)

U svakom slučaju, apdejtovaću vas za ovo kad god bude napretka.

10. Ако ти треба нека мелодија или помоћ, јави се, ја се доста бавим компоновањем, само немам могућности за добро снимање.

11. немам могућности за добро снимање.

Ja ovo snimio tako što ka pojačalu uperim mikrofon koji stoji na onoj futroli za cd-ove, ništa mi ne reci. :)

Može naravno, ako ti padne neka ideja, daj na raport pa da vidimo ako se slaže. Ili ako znaš sa Guitar Pro 5 da radiš, onda možemo da komponujemo.

12. ГП5 сам докторирао. х)
    Видећу, ако ме пукне инспирација, записаћу па ћу ти послати. А ти можеш снимити или дорадити, како хоћеш.

13. ја имам приједлог. Да се клипови који су на првој страни пребаце у шорт линк, да не багује прва страна јер ће баш бити проблем кад се нагомилају снимци.

Иначе сад сам пребројао и чоече било је мисим 29 чланова сајта и још пар десетина њих који нису никада имали налог. Акција која је у потпуности успела и која је за мене најбоља коју је икада огранизована на страницама овог интернет портала.

Не заборавимо никако претечу ВОС-а на којој је било пар учесника који никада нису посетили ВОС и да се забележе њихови никови. Надамо се да ће једног дана и они доћи и опичити фудбалицу с нама.

- Букснетина
    - Џони Курајбер
    - Хугочавез
    - БВЛДГА
    - Џими
    - Блек Хол
    - Аксен
    - Реме
    - Предражињо
    - Војтек
    - Фејзбукманијак

место одигравања Кавез на Кошутњаку.

14. Ume li ko da imitira glas Morgana Frimena, ili Gorana Dimitrijevića?

15. Вас двој'ца, дајте мере, ПЕС се неће сам направити! Мож и жељене, не правим разлику. И ако имате неке посебне жеље честитке поздраве.

16. Svoje mere ne ostavljam po forumima, lolo.

168, 68kg (ae dobro, 70kg). Napucaj atribute po sopstvenom nahođenju.

17. Ок, сад мош и да едитујеш, запамтио сам ;)
    Тачније, ЗАПИСАО! лоло

ЕДИТ Агилном иде агилити на максимум х)

18. 185цма 77кга

обавезно шотакјурси максимум немо да сањам!

19. Хаха, наравно, после оног јурогола теби ћу да набуџим шут, обезбедио си себи то право. лоло

20. Да се клипови који су на првој страни пребаце у шорт линк,

Šta je to koji đavo?

Ono za preteču VOS-a ću da ubacim na prvu stranu jer odatle je i potekla ideja o VOS-u. Zabeležiće se i imena autora koji su tada bili a uvek su dobrodošli i na VOS.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.