Причали смо на фуци да би било до јаја да направимо екипу у ПЕС-у, па сам се ја при'ватио тог посла, те с тога, потребно је да сви дају своју висину, тежину, неке жељене атрибуте и тако то... Јер фора је да будемо онакви какви оћемо хДД
De si Šanzame, nema te k'o pravoslavca u Iranu. Lopta se punom parom i VOS je još veći nego što je bio. Karamo Gubitnik svake nedeljei svađaju se kao neke babe, ali tu je ništa novo.
Enemi nas pravi na PES-u, pa daj mu mere samo da može što realnije da odradi.
180/80. Kontam, ako je na sistematskom u srednjoj bilo 178/78, da sam posle pet godina napredovao barem za dva. U svakom pogledu. lolo
Stavi mi neki takling i marking da je dobar, ostalo kako oš. Mož i nule.
176/95 (mada nisam siguran za visinu nisam se merio od 8 razreda :)) a u ostalom imaš sve o meni ovde http://sr.wikipedia.org/sr/Дијего_Армандо_Марадона trololo
I da kažem još nešto - Chavez BRAVO!!!
E sad drugari, do viđenja, nemam net do 1. :(
ODVALIĆEMO VAS!
Што се тиче клипа, требаће вам неко са јачим компом. Рендеринг 90 минута може да се одужи на пола дана, а да не спомињем колико ту температуре пробијају плафон. Нешто сам се договарао са Агијем да и ја почнем да радим клипове, имам искуства и вероватно ћу одрадити чим добијем материјал. Овако, да напишем и моју конфигурацију, па ако неко има јачи комп, он ће врв бити жртвено јагње за филм.
Phenom II X4 955 3.2GHz
Radeon HD 7750 1GB GDDR5
2GB DDR3 1333
GIGABYTE 880GA-UD3H
500W R3
Jači je komp od mog tako da ispadam iz igre. Ti i Agilni to zajedno odradite, još bolje ako imaš iskustva. Napravite neki model saradnje iako ste rivali na terenu :)
Онда чекамо њега да се издоговарамо, јер реално, концепт филма је много кул - мушке сајтуше које су направиле нешто од свог живота, лоло. Здрав живот, ривалитет, кондиција, дружење наравно, буквално огроман преокрет на појединачном и колективном нивоу у овој напаћеној земљи. И на крају филма кењамо нешто да кајзен мора да почне да инвестира у Лигу, ако ничим, онда бар мрежама за голове, кавезом за Ремеове пенале и мени јапански чип за да знам на коју страну је гол, лололо
Marvelj, imaš jači procesor, ostalo je uglavnom na mojoj strani, rekao bih. Međutim, procesor je ključan, tako da će kod tebe to doći na završnu obradu :)
Sviđa mi se ovo iznad. Svako u filmu će da ima segment o tome šta mu je dobro ovaj fudbal doneo na privatnom planu, kako je uspešniji. I da, kukaćemo kako nam fale sponzori, lolo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Да се само види линк, а не и тхумб. Да не објашњавам, богу фала, постоји паметна мулуца па је то овде објаснила
http://vukajlija.com/forum/teme/37756-sta-slusate-trenutacno
Loptate li se braćo?
Dođem ove i sledeće nedelje, mora da se nadoknadi.
Kakav pes njenjemi? :)
Причали смо на фуци да би било до јаја да направимо екипу у ПЕС-у, па сам се ја при'ватио тог посла, те с тога, потребно је да сви дају своју висину, тежину, неке жељене атрибуте и тако то... Јер фора је да будемо онакви какви оћемо хДД
E Enemi, saću to da odradim u pravu je Fejz.
De si Šanzame, nema te k'o pravoslavca u Iranu. Lopta se punom parom i VOS je još veći nego što je bio. Karamo Gubitnik svake nedeljei svađaju se kao neke babe, ali tu je ništa novo.
Enemi nas pravi na PES-u, pa daj mu mere samo da može što realnije da odradi.
A prvi video neće da mi otvori. Piše neki glupi tekst zašto neće i zabranjen je za našu zemlju. Što se dešava uopšte to sranje?
180/80. Kontam, ako je na sistematskom u srednjoj bilo 178/78, da sam posle pet godina napredovao barem za dva. U svakom pogledu. lolo
Stavi mi neki takling i marking da je dobar, ostalo kako oš. Mož i nule.
Неће ни мени, Аги реагуј!
hahaha ko slavskog kolača.
ode gubitnik u ada regionalnu ligu. moraju prvo da pobede one matorce koji igraju golf.
lolololo mada i tu bi imali problem jer golferi su istrajni ljudi. Vidiš da vijaju onu jadu od loptice po ceo dan :)
!!!
176/95 (mada nisam siguran za visinu nisam se merio od 8 razreda :)) a u ostalom imaš sve o meni ovde http://sr.wikipedia.org/sr/Дијего_Армандо_Марадона trololo
I da kažem još nešto - Chavez BRAVO!!!
E sad drugari, do viđenja, nemam net do 1. :(
ODVALIĆEMO VAS!
Jebote jedva sam složio one linkove, samo prvi ne mogu nikako dok Agilni ne reaguje.
ODVALIĆEMO VAS!
E jbg, aj pa prvog onda kuckamo. Čuvaj se i dođi da ti pokažemo malo kako se igra fudbal.
RAZGUBITNIČIĆEMO VAS!!!!!
Што се тиче клипа, требаће вам неко са јачим компом. Рендеринг 90 минута може да се одужи на пола дана, а да не спомињем колико ту температуре пробијају плафон. Нешто сам се договарао са Агијем да и ја почнем да радим клипове, имам искуства и вероватно ћу одрадити чим добијем материјал. Овако, да напишем и моју конфигурацију, па ако неко има јачи комп, он ће врв бити жртвено јагње за филм.
Radeon HD 7750 1GB GDDR5
2GB DDR3 1333
GIGABYTE 880GA-UD3H
500W R3
Jači je komp od mog tako da ispadam iz igre. Ti i Agilni to zajedno odradite, još bolje ako imaš iskustva. Napravite neki model saradnje iako ste rivali na terenu :)
Онда чекамо њега да се издоговарамо, јер реално, концепт филма је много кул - мушке сајтуше које су направиле нешто од свог живота, лоло. Здрав живот, ривалитет, кондиција, дружење наравно, буквално огроман преокрет на појединачном и колективном нивоу у овој напаћеној земљи. И на крају филма кењамо нешто да кајзен мора да почне да инвестира у Лигу, ако ничим, онда бар мрежама за голове, кавезом за Ремеове пенале и мени јапански чип за да знам на коју страну је гол, лололо
I majice, mada ono za majice što smo pričali na početku je bila baš dobra ideja.
лолололо, и онда пошаљемо на неки фестивал аматерског филма и добијемо паре~!!!132423
Ovo za majice možemo i mi da odradimo, kontam da nije problem. Znači FK Lasta i FK Primač lolo
http://images5.fanpop.com/image/photos/31300000/Mr-Burns-liking-villans-more-than-heroes-31394516-319-400.gif
Evo linka za prvi video. Ne znam šta se dešava, pošto baš taj ne bi trebalo da ima legalnih problema. Drugi i treći su problematični...
http://goo.gl/mkDvp
Marvelj, imaš jači procesor, ostalo je uglavnom na mojoj strani, rekao bih. Međutim, procesor je ključan, tako da će kod tebe to doći na završnu obradu :)
Sviđa mi se ovo iznad. Svako u filmu će da ima segment o tome šta mu je dobro ovaj fudbal doneo na privatnom planu, kako je uspešniji. I da, kukaćemo kako nam fale sponzori, lolo.
Е да, и ја се пријављујем за наратора, иам ту дикцију, лажни дубоки глас и невероватну жељу да све прокоментаришем. лололо