Vukajlija Ol Star fudbal

1. Tamo gde ja idem nema interneta. Odsečen od sveta :D

Иста ситуација и самном , али ја имам да се нацртам сад у недељу како знам и умем . Узгред немам бусплус и појма како да стигнем до аде . :/ Има ли неко да иде од ластине станице или бар железничке да ме упути , ја имам да скитам . Четири године сам ишао у Бг у школу , али даље од релација Кнез , Вуков споменик , Калиш нисам ишао .

2. Pribavi neki busplus jer ovi upadaju ko racija i izbacuju naglavačke napolje. Onu karticu bar za jednu vožnju. Od železničke sedi na 511 i piči. Nemaš puno stanica. kad prođeš most, prva ili druga stanica, tj tamo gde najviše gamadi izlazi :)

3. Ma u 511 samo pitaš nekog gde da siđeš za Adu i nema da brineš. Čekače te neko na stanici. Razmenićemo brojeve i kada siđeš na toj stanici na Adi samo se čujemo i to je to.

4. само да вас обавестим да путујем вечерас и видимо се типа за 3 недеље

5. Давиде, дај мере и које скилове хоћеш у ПЕС-у.
    Иначе срећан пут и лепо се проведи. ;)

6. Kolega samo se ti dovuci do železničke, ja sam Petar dušovodnik, zadužen za isporuku igrača lolo

7. само да вас обавестим да путујем вечерас и видимо се типа за 3 недеље

Srećan put Davide i uživaj. Vidimo se za tri nedelje. Daj Enemiju mere i skilove da te uradi u PES-u.

8. Kolega samo se ti dovuci do železničke, ja sam Petar dušovodnik, zadužen za isporuku igrača lolo

Eto binba, rešeno je. Elek kupi sve po železničkoj :)

9. Хвала момци, Енеми стави ми добар пас, фрст тач, антисипејшн, шут, бол контрол, дриблинг, маркинг, фри кикс
    ал нек буде јаче типа пас, фрст тач и шут
    асам претеро лоло :))

10. Kolega samo se ti dovuci do železničke, ja sam Petar dušovodnik, zadužen za isporuku igrača lolo

Vazi kolega , samo sto moramo brojeve da vidimo da razmenimo posto ja sutra putujem u nedodjiju .

Хвала момци, Енеми стави ми добар пас, фрст тач, антисипејшн, шут, бол контрол, дриблинг, маркинг, фри кикс
    ал нек буде јаче типа пас, фрст тач и шут
    асам претеро лоло :))

Sve si ti lepo izdeklamovao , ali mera nigde nema ( visina , tezina ) . I da srecan put :D

11. а мере... 193 центиметра 83 килограма обим груди струка то већ не знам :)

12. Почните да ми испостављате висину и тежину (може и жељена лолололо) за пар дана чу да кренем да нас правим у ПЕС-у!!112

192cm, 65kg. Ukenjaj mi staminu, daj sta das.

13. Otkud tebi Mančester 192, ja kad sam se zadnji put merio imao sam 189, a ja viši od tebe?

14. Računa i čirokanu lolo

15. Ma ja sam pogrbljen uvek. Kad se ispravim imam oko 191-192.

16. E da, sad videh da mozemo da izaberemo neke posebne atribute. Daj Top Speed 85-90, za sut sve osim power 85-90 i neki kul long pass.

17. Ja onda imam bar 190. Enjemi, od skilova:

meti mi dobar dribling,
    speed,
    stamina

i to sve na oko 80-85. Ono da se bijem k'o Gatuzo, nzm kako se bese zove, tekling nesto...i to nabrij do jedno 90.

Preciznost mi odroni i stavi mi neku Bekamovu frizuru, lolo

18. Ja sam odlozio voznju za od nedelje , tako da gotovo sigurno dolecem jerbo polecem iz Barande . Verovatno cu banuti ranije jer me jebe lasta ( prevoznik ) sa sugavim polascima , ali koliko vidim i koleag ce da porani tako da taj problem je resen . Taman malo ranije da stignemo da snajperisemo bicarke na adi .

19. Ма ви бре нисте нормални. хД
    Видећу шта може да се уради, а да то буде фино избалансирано. :Р

Bekamovu frizuru

лололо, коју, променио их је 60! Дај слику неку.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.