Vukajlija Ol Star fudbal

1. Tamo gde ja idem nema interneta. Odsečen od sveta :D

Иста ситуација и самном , али ја имам да се нацртам сад у недељу како знам и умем . Узгред немам бусплус и појма како да стигнем до аде . :/ Има ли неко да иде од ластине станице или бар железничке да ме упути , ја имам да скитам . Четири године сам ишао у Бг у школу , али даље од релација Кнез , Вуков споменик , Калиш нисам ишао .

2. Pribavi neki busplus jer ovi upadaju ko racija i izbacuju naglavačke napolje. Onu karticu bar za jednu vožnju. Od železničke sedi na 511 i piči. Nemaš puno stanica. kad prođeš most, prva ili druga stanica, tj tamo gde najviše gamadi izlazi :)

3. Ma u 511 samo pitaš nekog gde da siđeš za Adu i nema da brineš. Čekače te neko na stanici. Razmenićemo brojeve i kada siđeš na toj stanici na Adi samo se čujemo i to je to.

4. само да вас обавестим да путујем вечерас и видимо се типа за 3 недеље

5. Давиде, дај мере и које скилове хоћеш у ПЕС-у.
    Иначе срећан пут и лепо се проведи. ;)

6. Kolega samo se ti dovuci do železničke, ja sam Petar dušovodnik, zadužen za isporuku igrača lolo

7. само да вас обавестим да путујем вечерас и видимо се типа за 3 недеље

Srećan put Davide i uživaj. Vidimo se za tri nedelje. Daj Enemiju mere i skilove da te uradi u PES-u.

8. Kolega samo se ti dovuci do železničke, ja sam Petar dušovodnik, zadužen za isporuku igrača lolo

Eto binba, rešeno je. Elek kupi sve po železničkoj :)

9. Хвала момци, Енеми стави ми добар пас, фрст тач, антисипејшн, шут, бол контрол, дриблинг, маркинг, фри кикс
    ал нек буде јаче типа пас, фрст тач и шут
    асам претеро лоло :))

10. Kolega samo se ti dovuci do železničke, ja sam Petar dušovodnik, zadužen za isporuku igrača lolo

Vazi kolega , samo sto moramo brojeve da vidimo da razmenimo posto ja sutra putujem u nedodjiju .

Хвала момци, Енеми стави ми добар пас, фрст тач, антисипејшн, шут, бол контрол, дриблинг, маркинг, фри кикс
    ал нек буде јаче типа пас, фрст тач и шут
    асам претеро лоло :))

Sve si ti lepo izdeklamovao , ali mera nigde nema ( visina , tezina ) . I da srecan put :D

11. а мере... 193 центиметра 83 килограма обим груди струка то већ не знам :)

12. Почните да ми испостављате висину и тежину (може и жељена лолололо) за пар дана чу да кренем да нас правим у ПЕС-у!!112

192cm, 65kg. Ukenjaj mi staminu, daj sta das.

13. Otkud tebi Mančester 192, ja kad sam se zadnji put merio imao sam 189, a ja viši od tebe?

14. Računa i čirokanu lolo

15. Ma ja sam pogrbljen uvek. Kad se ispravim imam oko 191-192.

16. E da, sad videh da mozemo da izaberemo neke posebne atribute. Daj Top Speed 85-90, za sut sve osim power 85-90 i neki kul long pass.

17. Ja onda imam bar 190. Enjemi, od skilova:

meti mi dobar dribling,
    speed,
    stamina

i to sve na oko 80-85. Ono da se bijem k'o Gatuzo, nzm kako se bese zove, tekling nesto...i to nabrij do jedno 90.

Preciznost mi odroni i stavi mi neku Bekamovu frizuru, lolo

18. Ja sam odlozio voznju za od nedelje , tako da gotovo sigurno dolecem jerbo polecem iz Barande . Verovatno cu banuti ranije jer me jebe lasta ( prevoznik ) sa sugavim polascima , ali koliko vidim i koleag ce da porani tako da taj problem je resen . Taman malo ranije da stignemo da snajperisemo bicarke na adi .

19. Ма ви бре нисте нормални. хД
    Видећу шта може да се уради, а да то буде фино избалансирано. :Р

Bekamovu frizuru

лололо, коју, променио их је 60! Дај слику неку.