Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ajde neko od elektroničara da napravi kontroler za Marvelja, može i na daljinsko upravljanje lolo

2. Marvelj, imaš jači procesor, ostalo je uglavnom na mojoj strani, rekao bih. Međutim, procesor je ključan, tako da će kod tebe to doći na završnu obradu :)

Pa donesi svoju grafu kod mene, GPU na novijim mašinama igra značajnu ulogu pri renderovanju. Skratimo posao npr. sa 6 sati na 3 ;) Šta imaš?

3. Agi ne mogu da vidim muvi :/

4. Agi opet prvi link nije u redu. Ostali su ok svi, ali taj prvi jebe.

5. Evo, malo da se nasmejete, u HD, haha. :) Taman za početak filma!

Sakupio sam još mudrosti, i setio se one glavne, koja sve pokreće!

http://www.youtube.com/watch?v=ikI_j5z4oNU

6. Đedaji leeeeeeeeeeeeee

7. To je morala biti glavna tema pesme jednostavno.

8. Ahahahaha koliko je dojajna pesma. Goli Džedaj je pobedio. Ovo je još bolja nego prošla pesma. Ozbiljnija nekako. Ide u prvi post odmah.
    Čavo svaki dan sve više oduševljavaš.

9. Припремни радови на ВОС ПЕС-у су почели, завршен је грб нашег малог али опасног клуба.

10. Čavo svaki dan sve više oduševljavaš.

Nikad nisam mogao da se odlučim šta više volim, muziku ili fudbal. :)

Припремни радови на ВОС ПЕС-у су почели, завршен је грб нашег малог али опасног клуба.

Igramo pod istom zastavom svi tu?

11. Igramo pod istom zastavom svi tu?

Па да, не могу да направим тим од 11 играча од 6 играча. хД

12. To Enemi, jedva čekam da bude gotovo....

13. E da, koji je PES? 12 ili 6? :Д

14. 2012, основна верзија, све сам пообрисао да бих могао на миру да правим х)

15. 6 mi je religija, ali se navikavam na 12, otkad mogu da ga pokrenem. :D

16. Морамо ићи у корак са временом! хД

17. Ovaj Čava lud dečko skroz! Kakva smo ekipa umetnika. Enemi pravi igrače, Čava snima, a mi ostali plešemo po terenu. lololo
    Onaj film je odlična ideja, samo ja nisam tu narednih 3 nedelje, a ne bih da prođe bez mene :)

18. Ти ћеш свој интервју да радиш путем видео линка... хД

19. Tamo gde ja idem nema interneta. Odsečen od sveta :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.