Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ajde neko od elektroničara da napravi kontroler za Marvelja, može i na daljinsko upravljanje lolo
Pa donesi svoju grafu kod mene, GPU na novijim mašinama igra značajnu ulogu pri renderovanju. Skratimo posao npr. sa 6 sati na 3 ;) Šta imaš?
Agi ne mogu da vidim muvi :/
Agi opet prvi link nije u redu. Ostali su ok svi, ali taj prvi jebe.
Evo, malo da se nasmejete, u HD, haha. :) Taman za početak filma!
Sakupio sam još mudrosti, i setio se one glavne, koja sve pokreće!
http://www.youtube.com/watch?v=ikI_j5z4oNU
Đedaji leeeeeeeeeeeeee
To je morala biti glavna tema pesme jednostavno.
Ahahahaha koliko je dojajna pesma. Goli Džedaj je pobedio. Ovo je još bolja nego prošla pesma. Ozbiljnija nekako. Ide u prvi post odmah.
Čavo svaki dan sve više oduševljavaš.
Припремни радови на ВОС ПЕС-у су почели, завршен је грб нашег малог али опасног клуба.
Nikad nisam mogao da se odlučim šta više volim, muziku ili fudbal. :)
Igramo pod istom zastavom svi tu?
Па да, не могу да направим тим од 11 играча од 6 играча. хД
To Enemi, jedva čekam da bude gotovo....
E da, koji je PES? 12 ili 6? :Д
2012, основна верзија, све сам пообрисао да бих могао на миру да правим х)
6 mi je religija, ali se navikavam na 12, otkad mogu da ga pokrenem. :D
Морамо ићи у корак са временом! хД
Samo moderno lololo
Ovaj Čava lud dečko skroz! Kakva smo ekipa umetnika. Enemi pravi igrače, Čava snima, a mi ostali plešemo po terenu. lololo
Onaj film je odlična ideja, samo ja nisam tu narednih 3 nedelje, a ne bih da prođe bez mene :)
Ти ћеш свој интервју да радиш путем видео линка... хД
Tamo gde ja idem nema interneta. Odsečen od sveta :D