Vukajlija Ol Star fudbal

1. Narode, ako oni kanibali u Africi imaju net, ima da vam banu sa sve rodbinom lololo

2. Ови опет бункер играју?
    Требало би да дођем сад у недељу. Па да и' раставимо.

3. Гонзо треба да буде на насловној ПЕС-а 2013, а не онај шминкер!
    Епски кадар!

4. Vidim ja porašće još interesovanje.

Evo ovako, ja sam za ovu varijantu.
    Cepamo opet standradno u nedelju, 11:00 Stonhendž. I one tamo nedelje napravimo plan za roštilj.

Da ne šaljem opet PVT-ove, 11:00 Nedelja STONHENDŽ, ADA.

5. Kure ja ne mogu zbog posla, to sam ti već najavio na prošlom fudbalu. Baci pogled na ovu temu http://vukajlija.com/forum/teme/42169-vukajlija-basket-celendz?strana=1. Predložio sam ljudima da basket pičimo subotom, a nedeljom fudbal da bi ljudi koji su zainteresovani za obe stvari mogli da postignu jer je nezgodno da sve srokamo u jedan dan.

6. Džoni, metni snimak na prvi post :)

7. Nemoj Agilni brate mili da mi stomačina bude na prvoj strani lolololo

8. Taj kadar je bre ključni u celom snimku. Čak sam ga umetnuo uz najmoćniji deo muzičke numere :)

9. Baš si pogodio. Bacio sam link devojci, upišala se od smeha i zapretila mi da će raskinutri sa mnom ako ne krenem sa vežbama i teretanom lololo

10. А кај не овог тједна роштиљ? Па ја постим да бих се накркао сад у недељу, мојне сте такви.

11. Sutra bacam pogled na temu za basket, jer mi se igra, a ubacujem i video u prvi post.
    Opet isto vreme u nedelju, isto mesto. Ne šaljem PVT-ove, jer ovde lepo piše.

ODVALIĆEMO VAS!!!!!!!

12. Ubačen snimak u prvi post lololo

13. Е људи, они нешто најављују кишу... Мсм и сад је киша, тако да верујем да ће је бити и у недељу. Шта мислите да превентивно резервишемо неки балон?

14. Gledam sad nesto, kad bi se skupili Gusti, Bebop, Gonzo i ja imali bi kila ko prosecan fudbalski tim plus sudije. lolololo

15. Gledam sad nesto, kad bi se skupili Gusti, Bebop, Gonzo i ja imali bi kila ko prosecan fudbalski tim plus sudije. lolololo

Jebač može biti da si u pravu, ali nije valjda da sam toliko debeo majku mu jebem. Pa imam samo 90 kila :)

16. да вас пошаље човек да утерујете дугове лоло
    енеми изгледа да ће бити кише, ал ја не бих балон, радије бих чеко следећи викенд па и штиљро тад

17. Мен' се не чека, јербо нас већ други пут јебе киша а мен' се не прескаче недељна доза испуштања душе. х)

18. да вас пошаље човек да утерујете дугове лоло

Uvek sam za uterivanje lololo

19. Ne preskacite vikend, izgubicemo i ovo malo forme sto smo nabili ...

20. Uvek sam za uterivanje lololo

лоло

Ne preskacite vikend, izgubicemo i ovo malo forme sto smo nabili ...

А јеби га матори, ено ти прогноза у првом посту.. киша, а ја нед да играм по балонима

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.