Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koliko vidim za sada, izgleda da ćemo moći da pikamo 4+1, sve zvanične.
Flafičasti - 5 igrača
Gubitnik - 6 igrača
Lasta - 4 igrača
Za koga beše Ombre pika, znam da sam igrao i sa njim i protiv njega? Tandrčak, za koje ćeš ti?
Enemi, dolaziš li? Gusti, Rakocije?
Ombre je gubitnik.
Ja ću možda sutra da navrnem do Bg-a, al pošto sam ja u Bg-u ko burek u svemiru, ne vjerujem da ću stići i na Adu.
Onda je Gubitnik najbrojniji. Majku mu, kako se nikada ne skupimo u najboljem sastavu svi odjednom...
Onda će Tandrčak za Lastu, ako se ne jave Enemi/Gusti/Rakocije, u suprotnom, red je da se i Flafičasti prošire, igraju bez izmena uvek.
I može onda da promeni nik u Flafičasti Tandrčak lolololo
Можда дође један ортак са мном, мада он пичи баскет. Па ако зафали некоме играч уме он и да игра фудбал.
01. Arlovski
02. Agilni
03. Školjkaboj
04. Deki
05. Drug Raja
06. David
07. Fejzbuk
08. Tandrčak
09. Dvorf
10. Manča
11. Tuljan
12. Kačamak
13. Debilko
14. Ombre
15. Andrej
16. Zoki Munja
17. Blejk Grifin
18. Dub (27,3%)
19. Don Vita Korleone
Stavi i meni 23,7%.
Ubačeno :)
Džoni, a što se ne nakrkaš torte pa dođeš na VOS. Budi fudbalski Tegi, Džoni :D
Долазим и ја
Pa venčanje je baš u 4. Jebiga.
Ubačen Vito.
Мени свеједно, могу да играм с ким год, мада би било добро против Манча, да му ишчашим кук
Joj koliki će Mančo biti za 2-3 godine kad krene u širinu. Onda će svi da se otimaju u koju će ekipu.
Fali mi jedan igrac za fudbal na adi danas u 15h (nevezano za vos sutra), ako neko hoce nek dodje :D
Је л' примате падобранце за сутра? :)
НЕ!
Шалим се, наравно, дођи у 4 код камења, узми од неког број да нас лакше препознаш.
Е да, долазим и ја 97,4%, турите ме на списак.