Vukajlija Ol Star fudbal

1. Koliko vidim za sada, izgleda da ćemo moći da pikamo 4+1, sve zvanične.

Flafičasti - 5 igrača
    Gubitnik - 6 igrača
    Lasta - 4 igrača

Za koga beše Ombre pika, znam da sam igrao i sa njim i protiv njega? Tandrčak, za koje ćeš ti?

Enemi, dolaziš li? Gusti, Rakocije?

2. Ja ću možda sutra da navrnem do Bg-a, al pošto sam ja u Bg-u ko burek u svemiru, ne vjerujem da ću stići i na Adu.

3. Onda je Gubitnik najbrojniji. Majku mu, kako se nikada ne skupimo u najboljem sastavu svi odjednom...

Onda će Tandrčak za Lastu, ako se ne jave Enemi/Gusti/Rakocije, u suprotnom, red je da se i Flafičasti prošire, igraju bez izmena uvek.

4. I može onda da promeni nik u Flafičasti Tandrčak lolololo

5. Можда дође један ортак са мном, мада он пичи баскет. Па ако зафали некоме играч уме он и да игра фудбал.

6. Ada Ciganlija, subota, 16:00, kod kamenja

01. Arlovski
    02. Agilni
    03. Školjkaboj
    04. Deki
    05. Drug Raja
    06. David
    07. Fejzbuk
    08. Tandrčak
    09. Dvorf
    10. Manča
    11. Tuljan
    12. Kačamak
    13. Debilko
    14. Ombre
    15. Andrej
    16. Zoki Munja
    17. Blejk Grifin
    18. Dub (27,3%)
    19. Don Vita Korleone

Fudbal je pomeren za 16:00

7. Stavi i meni 23,7%.

8. Džoni, a što se ne nakrkaš torte pa dođeš na VOS. Budi fudbalski Tegi, Džoni :D

9. Долазим и ја

10. Pa venčanje je baš u 4. Jebiga.

11. Мени свеједно, могу да играм с ким год, мада би било добро против Манча, да му ишчашим кук

12. Joj koliki će Mančo biti za 2-3 godine kad krene u širinu. Onda će svi da se otimaju u koju će ekipu.

13. Fali mi jedan igrac za fudbal na adi danas u 15h (nevezano za vos sutra), ako neko hoce nek dodje :D

14. Је л' примате падобранце за сутра? :)

15. Шалим се, наравно, дођи у 4 код камења, узми од неког број да нас лакше препознаш.

16. Е да, долазим и ја 97,4%, турите ме на списак.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.