Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma jok, nego ako ikada dođe. Hipotetički diskutujemo.

2. A ko i onomad kad je dolazio.:)

3. Pa dobro, VOS će živeti, a svetla velikoga grada će ga opet privući i opa, debi na VOS-u :)

4. ima da dođem pa makar u urni :)

5. ima da dođem pa makar u urni :)

Da te raspemo po terenu lolo

6. Brus po konstituciji definitivno pripada Lasti, tako da je prilično jasno za koga će igrati. Krupan, defanzivne karakteristike....štoper čovek ili golman. Znači naš.

Чек, значи и ја сам ваш?

7. Ti si po godinama naš.

8. Па који курац нисам онда прошли пут бранијо за вас? Што ме тад нисте хтели пичке, но сад, кад знате да браним, растурам, сад оћете!

ЈА САМ УЗ НИНКУ! КУД НИНКА, ТУ И ЈА!

9. Pa ja koliko se sećam ti si nam i branio par puta, nego te Lasta prigrabila jer si toliko dobar i privlačan. :3

10. mislim, hvala za inspiraciju :)

11. ништа, ђерекарац брус и ја ћемо да извлачимо сламчице куј брани за флафичасте, куј за нинку!

12. ja sam u školi obično igrao beka, svejedno kojeg jer sam ambidekstralan (što će reći da ne umem ni desnom ni levom), ali može golman, može, kako sam video po snimcima tu se lako brani jer nema nkog ozbiljnog ugrožavanja mreže loloo

13. Leprikone, opet ti... :zabrinuto klima glavom:

14. LEPRI MI SMO MLAĐI, A I ONI SVI IMAJU ŽENE VEĆ

15. ONI SVI IMAJU ŽENE VEĆ

Ja obrnuo krug, sacam takoreći žena i sam...

16. Znači nisi Leprijeva ciljna grupa lololol.

17. ŠALIM SE JA, ZNAM JA DA JE LEPRI BI!

18. ja gotivim deblje ribe, gde god spustiš ruku - sisa :)

19. Ja obrnuo krug, sacam takoreći žena i sam...

Moraćemo da ti uskratimo druženje sa Mančom, loše utiče na tebe.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.