Koje ste pičke, žena popila pivo pre vas. :uzimatonik:
Lepo rekoh da se nismo takmičili. Jer da jesmo, uz dužno poštovanje prema gospođici, ali nisam baš siguran da bi ishod bio isti. :) Mada opet, svaka čast. :)
Bebope, ka'š svratiš?
Pa dobro, malo smo izblejali makar pod drvećem koje usput, nije drveće kakvo je nekada bilo, svi smo se složili. Nekada staneš pod drvo i suv si, ovo danas neko jadno drveće. Pokisneš sav. Industrijo decxko, zašto si nam proredio drveće?
Dobro je bilo što je troje novajlija banulo i Lepri iz Evropske Unije, koji je pokazao kakav je standard tamo prelepom asistencijom. Majstorska. Posle je čak i platio pivo, pošto smo se kladili na finalu plej ofa k'o će da bude gazda :)
Lari, Pseto i LOL su takođe dobri ljudi i nadam se da će dolaziti češće. U principu mnogo više igramo nego u subotu i posle se lepo zableji na VOS klupi, tako da nije toliko loše :)
Manča se iscimao po pljusku i pokazao svima kako se eksira tonik, dok je Midori pobedila u nezvaničnom takmičenju u ispijanju piva. Nezvanično je jer niko ne zna da smo se takmičili :)
Odo da pribeležim novajlije na zid slavnih za 2013.
Ja kacam bijo mali stanem pod drvo kada pada kiša ili grad i ništa, suv ko barut. Ma i ćale kada oće da me bije kaišom po leđima ja stanem pod drvo i ne može mi ništa
STARA DRVA RULZ!
Mislim da me nece biti jedno mesec dana. Ova subota mi je neka godisnjica mature, nesto tako, a onda idem na pripreme, jer kvalifikacije za ligu evrope krecu uskoro!
I pijem antibiotike, ne smem alkohol, inače bih pio pivo stvarno hehe.
Potpisujem! Doduše nisam siguran koliko ga je pre mene popila, mene Džoni zagovarao ozbiljnim temama...
Ubedljivo najepic momenat veceri.
LEPRIJEVA ASISTENCIJA! Obećo mi pivo ako je stalno spominjem.
Десте
Lepo rekoh da se nismo takmičili. Jer da jesmo, uz dužno poštovanje prema gospođici, ali nisam baš siguran da bi ishod bio isti. :) Mada opet, svaka čast. :)
Bebope, ka'š svratiš?
Kvota ipak skočila 1.90.
Ja sam lekove u poslednje vreme uglavnom gutao uz alkohol... i šta mi fali? Ma idi :smeh Pere Božovića iz filma Čekaj me ja sigurno neću doći:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q2wWJ3CRxxc#t=58s
Hahaha, to je to. Zaboravio sam na Rajine ekstaze. ''...i posle petnaest godina ti bude bolje...''
Inače dobar fudbal bio u subotu lololo
Pa dobro, malo smo izblejali makar pod drvećem koje usput, nije drveće kakvo je nekada bilo, svi smo se složili. Nekada staneš pod drvo i suv si, ovo danas neko jadno drveće. Pokisneš sav. Industrijo decxko, zašto si nam proredio drveće?
Dobro je bilo što je troje novajlija banulo i Lepri iz Evropske Unije, koji je pokazao kakav je standard tamo prelepom asistencijom. Majstorska. Posle je čak i platio pivo, pošto smo se kladili na finalu plej ofa k'o će da bude gazda :)
Lari, Pseto i LOL su takođe dobri ljudi i nadam se da će dolaziti češće. U principu mnogo više igramo nego u subotu i posle se lepo zableji na VOS klupi, tako da nije toliko loše :)
Manča se iscimao po pljusku i pokazao svima kako se eksira tonik, dok je Midori pobedila u nezvaničnom takmičenju u ispijanju piva. Nezvanično je jer niko ne zna da smo se takmičili :)
Odo da pribeležim novajlije na zid slavnih za 2013.
Stvarno sam mislio doći ali svadba mi se isprečila.
Neka, samo nek je veselje u pitanju, biće još VOS-ova, banućeš :)
Ja kacam bijo mali stanem pod drvo kada pada kiša ili grad i ništa, suv ko barut. Ma i ćale kada oće da me bije kaišom po leđima ja stanem pod drvo i ne može mi ništa
STARA DRVA RULZ!
Jeste bre. Da su Japanci imali drveće ništa ima atomske ne bi mogle. Staro drveće objašnjavalo. A ovo novo, kurac. Padne rosulja i ti sav budeš mokar.
OĆEMO STARA DRVA NAZAD!
Eto vam kad idete subotom lolo
Gusti ove subote da si se pojavio inače otvaram novu temu za Derbi u ženskoj odbojci i najebali ste tu.
PARTIZAN-VIZURA I MAJKA SRBIJA!!!!
Mislim da me nece biti jedno mesec dana. Ova subota mi je neka godisnjica mature, nesto tako, a onda idem na pripreme, jer kvalifikacije za ligu evrope krecu uskoro!
Ja sjebao nokat na palcu levog stopala, a bez interneta sam, tako da je ispala bila zagarantovana...
Lepo reci bvdlga da si morao na koncert Crvene Jabuke. Znam da ih pratiš svuda po svetu lololo
Jes da sam ukočio leđa i da sam sjebao grlo, ali baš mi je drago što sam došao po najvećem pljusku lololol.