Vukajlija Ol Star fudbal

1. NAKON FEJSOVOG DIRLJIVOG OTVARANJA NJEGOVE DELIKATNE DUŠICE KO NE DOĐE NA VOS TAJ JE IZDAJNIK
    Nedelja VOS 18:00

01. Fejs
    02. Džoni
    03. Agilni
    04. Gusti sok
    05. Enemi

Emotivna podrška:

01. Rejvenka

2. Ko ne dođe, Riberi.

3. Ko ne dođe, neće morati ni da se vraća.

4. D'idemo Nato, da pružimo emotivnu podršku?

5. Neću da obećam, pa me nedajbože zaboli zub, ali bar me nikada ne mrzi kao neke. (iako, moram priznati, zna da bude dosadno ako je malo navijača)

6. Jebi Slobu ko da je iz Ostružnice. Ae piši i mene. Moje pristustvo će ipak zavisiti od termina usmenih ispita na fakultetu. Ali 90 posto dolazim.

7. pusti ih fejse...viš da su bezdušni...:)

8. 18 часова је баш прељеп термин, морам рећи. Нећу се најављивати, ако будем долазио јавићу пар сати пре.

9. Ko ne dođe, Falkao.

10. Ninka u ponedeljak skida gips, tako da, računajte na mene fazon tek od one tamo nedelje. Boli me kurac, bar mogu da se vadim na to da ne branim.

11. Ti bre Ninčilo smeš samo na piće, jer posle skidanja gipsa sigurno ti predstoji, ako ne fizikalna terapija, onda bar određen period neophodan za potpuni oporavak. Šta misliš da bi bilo da te Fejz, što je najverovatnije, ili neki drugi talentovani pojedinac iz naroda opet napuca loptom u tu istu ruku?
    Čoveče, bez obzira na faktor godina koji ti ide u prilog (što se brzine oporavka tiče), da zdravu ruku staviš u gips na 4-5 nedelja pa će štošta da ti atrofira...
    Al' ko sam ja da ti pridikujem, ja sam igrao fudbal, i preskakao potok, sa gipsom do ramena na ruci...mladost-ludost, mladost nažalost prođe.

12. dolazim i ja 6,32%

13. mladost nažalost prođe.

Ali ludost u srednjim godinama često dobro dođe :)

14. Jebem li ga, ne znam, svakako ću po skidanju gipsa polako da krenem s trčanjem, a za 3-4 nedelje sa laganim treningom, ne mogu, nervoza me hvata, ništa ne radim, samo se debljam i valjam se po kući.

15. Bruse, utešio si me ;-))))))))

16. pogledaj i sam, dva mesta na postolju zauzimamo, samo fali neko od "naših" umesto Straje :)

17. Neka Straje, na mlađima svet ostaje.

18. Ninka Suarez. Čeka da doktor kaže da može na teren.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.