Vukajlija Ol Star fudbal

1. Je l nekoga od vas pipla lezbača?

2. Na Vagilnog nisam kivan jer je čru i javio se teletabisu Slobi.

3. Kiza prosli put pitao da ostavi loptu, jer nije bio siguran da ce doci, iskulirali ste ga...

Niko nije iskulirao Kizu, nego smo rekli da nećemo. Zašto bi iko prihvatao odgovornost za tuđu loptu?

Meni je iskrslo nesto jebeno, pa mogu sad da krenem na Adu, ako nije kasno.

Nije kasno, aj dođi.

Tebe je matori jedino boleo kurac da se iscimaš do ade sa ekipom da se istrčiš. I nemoj da mi kenjaš oko zuba ceo dan si na temi jebenog kk partizana i jebene kk czv i jebene mrtve srpske košarke tako da poserem ti se u izgovor. I još nešto: "čovek nađe rešenje, budala nađe izgovor".

Da je trebalo da se javi - trebalo je, ali nije toliko strašno da ga drkaš toliko.

Mislim da je realno da se VOS gasi. Hvala Džoniju što ga je pokrenuo, bilo je lepo dok je trajalo ali to bi bilo to.

Nemoj da sam vas čuo... toliko!

Brate našao si meni nešto da sereš, pa ne znam ko se više oko ovog VOS-a cimao od mene. Naravno da ne lažem da me boli zub, jesi ti bre normalan. Kada je mene mrzelo da dođem na Adu? Došao sam za ove tri godine milion puta.

Stvarno nije zub razlog da ne napišeš da ne možeš da dođeš. Baš je bilo sranje, fudbal - totalni sjebeks. Nismo imali loptu, Zbog lopte koju SAM JA jedva našao, morali smo da budemo na određenom terenu sa kojeg su nas oterale Ana.rs lezbače. Sreća, pa su bili svi gotivci, pa je posle "fudbala" bila fina bleja uz pivo, Dejančetovu običnu vodu sa nekim aditivima, Fejzovom kokakolicom i Arlovskovom koktom. (pičke).

A i dovoljno puta sam dosao na VOS samo da bih neplanirano izblejao, da mogu opusteno da porucim da ga duvate.

Duvaj ga ti.

4. Јако ми је драго што су момци из екипе успели да истролују Џонија лоло

ЏОНЕ ИСТРОЛОВАН СИ МАКСИМАЛНО НЕМО ДА СЕ ЉУТИШ БИЛО ЈЕ ЛЕПО ЧИТАТИ ЕКЕКЕКЕКЕ

Џоне пријемник екекекекекек ЏОНЕ ПРИ ЈЕ М НИИИ ККК :)9

Иначе супер, лоше информације сам имао. Зоки је јелте питао да неко други носи лопту, значи није он крив. Џонију се замера само једна ствар јер у последње време много кулира тему ВОС и није уопште нашао за сходно да напише "не долазим". Иако си био први на списку.

Мислим да ВОС као институција сада већ сигурно неће више да се организује јер људе свакако боли курац да се цимају. Ај да о томе мало пишемо.

Ево овако, нећу да именујем сви ће се сами препознати ако их наравно иоле боли курац а мислим да већину свакако не.

Прво, ја лично као појединац, масу пута сам узимао слободан дан, долазио после журки које се заврше у 4 дођем кући у 5 легнем будим се у 10 долазим на фудбал у 11. После ноћног играња у играони које заврши у 7 дођем кући у 8 легнем будим се у 12 долазим на фудбал у 1.
    Многима је "цимање" да се мења три превоза до аде. Чиста глупост од изговора.
    Не игра ми се на бетону. Такође глуп изговор.
    Препио сам се матори јбга ал следећи викенд долазим гарант. Следећи викенд препио сам се поново и т д
    Имам испланирано нешто, јбга искрсло, 15 до 1 се јавља или се уопште и не јавља. На теми се напише ЈА ДОЛАЗИМ само да се види које ће ново име да нам надене Џонсон и онда наравно кога боли курац.
    Нико вас не моли да долазите ал ако је то нешто што смо сви својим залагањем некада давно градили а притом мислим да је то била добра организација и све уз то што иде, никад нико није никоме нажао нешто учинио увек је било лепих момената блеје фудбала девојака свега, ал некако је људе почео опако да боли курац.
    Обавезе никако не могу да буду изговор јер је, мени макар нелогично, да је маса људи истоврермено одједном две године након оснивања ВОСа почела да има ОБАВЕЗЕ толико битне да не може да себи донесе мало опуштања након напорне недеље тако што ће доћи на Аду.

Када је био хуманитарни ВОС дошли су људи, укупно 30 и нешто јер је тада морало да се покаже ко је већи радијација од нас и остало се јебено 6 сати на ади, а кад треба да се исцима да се игра 2 сата фудбала боли вас курац.

Иначе, дефинитивно мислим да је ВОС умрео, можемо да му дамо још једну шансу и да покушамо да спасимо ствар следеће недеље и то да буде последње ал мислим да људе савршено боли курац јер је фудбал недељом на ади у односу на раније дане када је био нормална ствар сада постао морање и цимање и боли нас курац и те муње...

Завршијо излагање, ја сам први који се пријављује за следећи викенд јер мени првом је ВОС више од фудбала, ствар у коју сам имао веома вере и која ме изнова и изнова изнервира ал опет кажем себи "ма нису се људи охладили, доћи ће следеће недеље" ал опет се одбијем од зид.... Извините на овим срањима које сам написао. Поз дећки

5. Ajde da vidimo.

Nedelja VOS 18:00

01. Fejs
    02. Džoni
    03. Agilni

6. E, BLZ, na onoj fotografiji nije Kizo, nego Zoki Munja, čisto da razjasnimo.

7. Kako je Fejs ovo dirljivo izanalizirao, suza mi pošla...od sada igram i ja svaki put kada se zadesim...šta džaba tu blejim.

8. Jes vala, mada aj da vidimo hoćemo li se skupiti ove nedelje.

9. Ja dolazim, ovo juče mi je bilo baš vanredno, šanse da se ponovi ne postoje.

10. NAKON FEJSOVOG DIRLJIVOG OTVARANJA NJEGOVE DELIKATNE DUŠICE KO NE DOĐE NA VOS TAJ JE IZDAJNIK
    Nedelja VOS 18:00

01. Fejs
    02. Džoni
    03. Agilni

11. Slobo nije to to ako nisi zaplakao...

12. Pustio je suzu na tastaturu.

13. Јако ми је драго што су момци из екипе успели да истролују Џонија лоло

Samo da dodam da sam ja odmah provalio trol što je dostignuće ravno izmišljanju warp drajva :)

14. Samo da dodam da sam ja odmah provalio trol

Samo da potvrdim da sam svedok toga da je Bruce zaista odmah provalio.
    ...a to što Džoni nije, Džoni oštrog jezika i još oštrijeg njuha, samo je dokaz da ga je zub zaista izbezumio :)

15. A i njih dvojica sise nasli dzonsona...aj agilnog nek troluju ako imaju muda

16. A zaista nije u redu, čovek emotivan, teško mu palo juče ga jedva smirismo, teše se udavi u suze...

17. Bar ga više ne boli zub! Duševna bol nadjačala fizičku :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.