Vukajlija Ol Star fudbal

1. Исро сам се лепо, спреман сам за фудбалицу

pre 3 minuta

URAAAA!

;)

2. Исро сам се лепо, спреман сам за фудбалицу

To si od mene naucio, a?!

3. Haha, jednom sam šutnula loptu (i to sam je frljnula onako bzvz) i vi se oduševili, šta bi tek bilo da sam se potrudila... :))

4. Blejce, jel dolazis ti?

5. Ne mogu brate, sinoć nešto izaš'o pa moram da posle štreberišem, smaraju me ovi moji...

6. E jebga, Ninku motala luda zenska celjad, droziro se i napio ko dupe, pa ga evo opet dolazi! TI NE NINCIS!!

7. Jbg brate, jedan je NINKA! :D

8. fmn, je l' dolaziš ti sad?

9. E, Kris, ne mogu, mnogo sam prehlađena... Ti ćeš doći?

10. mhm, da uzmem bajs od čaka :3
    a, zajebi prehladu i dolazi. što bolje leči od svežeg beogrCkog vazduha i sunca.

11. Joj, stvarno ne mogu, jedva gledam na oči, da je malo bolje, pa ajde... Ne bih da vas sve zarazim :)

12. o mukice..
    onda čajevi+supice+simpsonovi i sve kul ;)

13. Prokuvala sam od čaja i supe na ovoj vrućinčini :) Ma... juče je počelo da me hvata, danas me uništi, sutra će valjda biti bolje :)

14. Fudbal onako, Ninka postigao pogodak, BeboP se iskazao na golu, žene bile korektne, sve u svemu, nije loše.

15. Fudbal je bio odličan, pun tempa. Brza i lepa igra za oko sa obe strane. BeboP dobar na golu. Mi pobedili.
    Šteta što nismo imali kameru. Ja pogodio stativu jedno pet puta, plus 1-2 prečke, od kojih je jedna bila nakon maestralnog loba (bez lažne skromnosti). Fejs standardno dobar sa dve asistencije. Marvelus dao gol. Ja imao jednu-dve asistencije. Enemi dao gol i naravno Ninka. Za njih su golove dali David i Ludi Čak (obojica na asistencije Fejsa). ,islim da smo zasluženo i

16. Osta čovjek nedorečen.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.