Vukajlija Ol Star fudbal

1. Igraćemo lopte!

2. 'Ајд баш, био би ред.

3. Ljudi ajmo prijave,

Nedelja 16 H,

1. Fejzara
    2. Drti dvorf
    3. Krle
    4. Arlovski
    5. Beli
    6. Агиларес
    7. Киза Муња
    8. Blejk
    9. Ironični
    10. David/Давид
    11. Johnny
    12.

4. Imam neke potencijalne učesnike VOS-a među mojim drugarima ako zatreba.

5. I svi oni su na spisku, s tim sto sam za 4. siguran da ti nije drug a za ostale sam agnostičan.

6. Eheheh. Nego, aj se prijavljujte, bice do jaja vreme, cimacu i ja neke ljude.

7. Postoji šansa da banem, ako ne prespavam ceo dan.

8. Аги, немој профије да ми доводиш, и даље ми клецају колена, како од лигамената тако од твојих сукњица.

9. Људи, не верујем да ћу стићи, идем са неком родбином за Беге, па зависим од њихове воље. Кад њима дуне да кренемо. Мене рачунајте као ђене ђене. позз

10. Pišite mene na taj spisak.

11. Krle, kako da te ne računamo, ako si se prijavio? Nema odjavljivanja, pritisni rodbinu.

12. Reme mi napisa da bi verovatno igrao. Kontaktirajte ga na fejsu

13. Хајте људи, што нико неће да гањамо лопте?

14. да ме се упише

15. ИНАЧЕ ДА УПАМТУ СВИ НЕЂЕЉА У ЧЕТИР ПОПОДНЕ (16:00)

16. Аги, увек може да искрсне нешто, па да неко откаже. Боље и то него да испали без најаве.
    У сваком случају, урадићу све што је до мене да дођем. Више од полуочекујте ме. лол

17. Је л' и даље исти фазон налажења код Стоунхенџа ? Нисам био годину дана лол

18. Dođi direktno na igralište, ono kod golf terena.

19. Pokušaću da dođem, ne obećavam ništa. Samo nesebičnu ljubav.

20. Dolazim i ja, probaću da igram.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.