Vukajlija Ol Star fudbal

1. Au ala sam se iscepao čitajući nadimke...bvdlga kobjasnio lolololo

2. Ja sam se krivio dok sam pisao.
    A kad mi naletelo to za Bvdlg-u pocepo sam se! lololooo

3. Gonlfzo, Johy Kubajerb, Enelim of teh worthl, Agvilni, Chalez, Ankrev Aklovk, Gluksi svok, Shvahlan, Belokp i Nikna 92 svake nedelje zlostavljaju Fekzbalukmakijaka, Dagida, Dveki avoda, -Rehvea, Bvdlgu, Marakvelouliosa, Lugdin Čalka, Zlokvin Mlugnaja, Driti dravfa, Muln Uvktd owkma 18, Egvektikara, Bukzuma i Wlitea

LOLOLOLOLOLO

4. Ovo je bio žestok kobajsn ahaha, pokidao sam se čitajući!

5. Hvala, mogo bi neko da predloži...

6. Ja sam ispucao svoju juče, a već sam rezervisan za sledeću lololo.

7. Ja sam je ozvezdio jer je dobra i lepo sam se ismejao na nikova. Nekako jedva čekam svi sa VOS-a da je vide.

8. Zar reklamiranje defke koja je mladja od 24 sata nije zabranjeno :D

9. Zar reklamiranje defke koja je mladja od 24 sata nije zabranjeno :D

Pa dobro nije ovo reklamiranje baš. Tražio sam na strani pre da mi se kače linkovi od VOS defki ovde, zbog ubacivanja u prvoi post...

10. Lolo, nije reklamiranje , a samo ostavljen link defke, a sledeci post jos sugerise na predlaganje..

Nemo' me pogresno shvatite, defka je extra (IAKO MENE NEMA SRAM TI USO AUTORU),al malo je nekorektno da defka za 2 cuke dobije 60ak ocena, i 30ak komentara.
    Ako uz to dodamo da je interna fora (sto se takodje ne preporucuje) a da ima uglavnom pozitivne ocene, stice se utisak da nece bas isto proci defka nekog ko je ne objavi na forumu, i ova.

11. Zar reklamiranje defke koja je mladja od 24 sata nije zabranjeno :D

Није бре, укинуто то, има цирка годину дана... Били још они купови актуелни.

12. Arlovski mađijo!

13. Arlovski, ojebala ti je defka, iskreno.

14. a sledeci post jos sugerise na predlaganje..

To jedino jeste greška, a linkove sam ja tražio da ostavljaju da bih mogao da ubacujem u prvi post.

15. Igra li se fudbal ako bude vreme kao danas - 'oće kiša, neće kiša?

16. Pa ja sam za to da se igra. A kažu da će se i prolepšati malo. Videćemo još u subotu i nedelju pre podne, ali izgleda da će biti OK:

17. Biće lepše za igru, Džo. Ubi ova vrućina, iskreno...

18. Da, a ko zna Profo, možda i uspete po ovakvom vremenu više od dva gola da date lolololo

19. Možemo i u neko pivo, Kurajberu. Momci će biti motivisaniji...( al' da se biju :DDDD )

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.