A može i Enemi da te vozi. Samo ti se to ne isplati jer kruže priče da dere više i od taksista, 'nači fazon čim uđeš, drkne ti nekih 150-200 kinti početnu tarifu, u zavisnosti od toga da l' si neki rendom lik ili dobra čka, a 'mesto taksimetra ima štopericu, pa ti vidi.
Koliko ja znam, na onoj stanici kod Ušća ih nema tj. bar ih nije bilo svaki put kad sam ja prolazio. A ako već nećeš da im plaćaš, ške preko mosta pa na 56 i stanicu peške ako ih bude na Zelenjaku. :) Ja ih do sad nisam sreo. :)
Ја сам се онесвестио у басу када сам се враћао гајби. Дигао ми се притисак оно још од како су се Даб и Фејз драли на мене и једноставно у басу сам пук'о. Изгубио сам вид па слух на минут и онда само тотални фејд аут свести. Пао сам у 23-ојци. Међутим дошао сам свести пар минута касније изашао напоље уз помоћ неких људи, удахнуо свежег ваздуха да ми се поврате чула и наставио кући пешке.
Дигао ми се притисак оно још од како су се Даб и Фејз драли на мене и једноставно у басу сам пук'о. Изгубио сам вид па слух на минут и онда само тотални фејд аут свести
Možda ovo i nije za smeh, ali AHahhAHHAAHAAHAHA
Ahahahaaa
AHahHAhAHAHAHAHAH
haHAHAHAHAHAHAHhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Koleno je otišlo u aut. Ne znam da l' ću igrati u buduće dok ne sredim to, nastavio sam danas jer me nosio adrenalin ali sve u svemu nije dobro, iako sam mislio da nije ništa ozbiljno. Boli čak i pri najblažem pritisku i kontaktu tako da samo da vas obavestim, dolaziću na bleju ali za fudbal ne znam.
Fejzara ipak dolazi? Fuuuuuuuul. JEBAĆEMO GUBITNIKOA U SKORO PUNOM SASTAVU!!!!13243242332
Jel ima način da se stigne do ade bez busplusa? :)
Pffffff. Lagano. Samo dođi do mene u Leštane i ima da ti pokažem. :D Odakle stižeš? Snađi se nekako do Mostara, odatle samo 55-icom i 56-icom. :)
ИМА! ШВЕРЦУЈЕШ СЕ! КО МУ ЈЕБЕ МАТЕР! ЈОЛО!
A može i Enemi da te vozi. Samo ti se to ne isplati jer kruže priče da dere više i od taksista, 'nači fazon čim uđeš, drkne ti nekih 150-200 kinti početnu tarifu, u zavisnosti od toga da l' si neki rendom lik ili dobra čka, a 'mesto taksimetra ima štopericu, pa ti vidi.
Ма јок долазим са ове новобеоградске стране, а набавио сам бусплус па га нећу куцати ако им се куца даћу им. :)
Koliko ja znam, na onoj stanici kod Ušća ih nema tj. bar ih nije bilo svaki put kad sam ja prolazio. A ako već nećeš da im plaćaš, ške preko mosta pa na 56 i stanicu peške ako ih bude na Zelenjaku. :) Ja ih do sad nisam sreo. :)
RASKANTADUPECVETAJTE IH!
Ja tek sad ust'o, jebiga.
Napravite Serbia tour.
е извините људи, дошао сам кући 9 није било могућности да дођем.
Ја сам се онесвестио у басу када сам се враћао гајби. Дигао ми се притисак оно још од како су се Даб и Фејз драли на мене и једноставно у басу сам пук'о. Изгубио сам вид па слух на минут и онда само тотални фејд аут свести. Пао сам у 23-ојци. Међутим дошао сам свести пар минута касније изашао напоље уз помоћ неких људи, удахнуо свежег ваздуха да ми се поврате чула и наставио кући пешке.
Pokaži na lutki gde su te dirali.
Možda ovo i nije za smeh, ali AHahhAHHAAHAAHAHA
Ahahahaaa
AHahHAhAHAHAHAHAH
haHAHAHAHAHAHAHhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Eto. Inače dobar balfu. Ne znam da li moram naglasiti da je opet Gubitnik opravdao svoje ime? No, učiniću to-JESTE!
Јбт, шта је са овом омладином, све сте бре нешто килави!
Вајте, можда те је неко заплахнуо опојним мирисима свога тела па ти се слошило. лоло
Koleno je otišlo u aut. Ne znam da l' ću igrati u buduće dok ne sredim to, nastavio sam danas jer me nosio adrenalin ali sve u svemu nije dobro, iako sam mislio da nije ništa ozbiljno. Boli čak i pri najblažem pritisku i kontaktu tako da samo da vas obavestim, dolaziću na bleju ali za fudbal ne znam.
Samo da pitam, da li je Lasta ponovo karala protivnika? :)
Госпођо, јесмо ми ноћас...? Три пута... Добро де, два пута, ал то је то...
И озбиљно смо добри у оном малом фудбалу. лололо
...možda je ''karati'' blaga reč.