Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
no nego ja tebe dovodim lolollo
Naravno i navijači su dobrodošli. Samo pratite temu jer može se desiti da nas kiša sjebe, pa odložimo za sledeću nedelju.
A Tračice bani, naravno, taman bi i ja Elu poveo, pa da ima i žensko društvo :)
no problemoo :D
Doneće je na nosilima ololo
Surovi Elek lolololo
Ma biće mamurna od petka lolo
ne ogovaraj me -.-
Biće većina ljudi mamurna od petka. Posebno očekujem od Buksne da bude mamuran lololo
Разбићемо вас! :)
Raskantaćemo vas!
Nemoj da ja dojem tamo
Mi huligani već pravimo transparente..
Znači fudbal se igra sutra, osim ako baš govna ne počnu da padaju sutra pre podne.
12:00 Stonhendž. Ostaje!!!
Ljudi da ponovim, biće najverovatnije OK vreme i ostaje sutra u 12:00 kod Stonhendža. Čuo sam se sa Agilnim i dolazimo. Jedino ako baš budu govna sa neba padala ne dolazimo, ali neće. Biće OK vreme. Vidimo se tamo.
Kure jebote pas proveri pvt jurim te po celom sajtu :)
Ma hteo sam ranije da uđem da odgovorim, ali igrao sam onaj Vampires The Masscarade - Bloodlines, pa sam se zablesavio.
Sutra fudbalica i bleja :)
http://i42.tinypic.com/1t7hvr.jpg
Mojne samo da se povampiriš večeras, pa ne spavaš celu noć. Inače, posle Morrowinda možda i najbolja igra, koju sam igrao. Ali ipak, fudbalica iznad svega.
Molim u 10.00 da svi stisnete palčeve u znak podrške meni na ispitu iz Revizije. Hvala lepo, blago vama...
Momci samo da vam poželim lepo vreme, puno golova i još više buksni lolo
EDIT : srećno Bruce!