Vukajlija Ol Star fudbal

1. Па стварно није то то без Фејзаре.
    Узгред неки од ових стрипова тотално примењиви на истог. лоло

2. Nemam pojma, ja sam za to da se igra

Ne znam samo kako misliš da četvorica, petorica likova igra fudbal.
    Svaki jebeni put kad se ovakvo sranje desi kažem sebi da ne treba više da se cimam k'o idiot i svaki put pomislim da će se makar osmorica ljudi iscimati, međutim keita.

3. Loloo dobar dobar. Nedelju radim jbga

4. Moramo da se uozbiljimo ili zabatalimo. Sada idu lepi dani, može da se igra, tako da skupljamo se, ako nas ima 10 igramo. Subota najkasnije mora da se zna.

5. Ko bi hteo sutra?

6. nenad me cimao, sta da mu kazem jel da dolazi ili ne, on bi kao doso sa jos nekim, znaci minimum 2 3 igraca biste imali sigurno, mozda cak i vise

7. VIDI DA NIKO NE JEBE 2% ŠTO VIŠE NEĆE DOLAZITI NA FUCU
    http://img.uefa.com/imgml/TP/players/14/2012/324x324/105823.jpg
    NE NE TEBRA, POGREŠNO SI SHVATIO. RADIM OVAJ VKND VIDIMO SE U SLEDEĆU SUBOTU. MOŽE MOŽE, TI IZVODIŠ PENALE POZZZ

8. Ja ipak ne igram danas, bio sinoć na devedesetim u Studenjaku, pa se pješke vraćao na Karaburmu, mrtav sam.

9. CELE NEDELJE KENJA KAKO DOLAZI NA FUDBAL, ODREĐUJE TAKTIKU KO ŠTA GDE KAKO FORMACIJA
    http://img.uefa.com/imgml/TP/players/14/2012/324x324/105823.jpg
    JAVLJA SE U NEDELJU: E JA NE MOGU DANAS, SINOĆ SAM ZAGLAVIO ZNAŠ KAKO JE

10. Ja hoću u nedelju.

11. Kace igra fuzbal? i da li je u planu vos jebanje grobara sa aspekta pređašnjeg uspeha u večitom derbiju?

12. Ako se igra vos derbi pustam vam poruku dronom.

13. E da, VOS derbi u nedelju da opikamo. Ja sam za.

14. E sta bi sa velikim fudbalom? ovo prvenstveno pitam natnat, posto sam ja sad u nedelju igrao sa njima, ali im nista nisam pominjao. Vosa sam bez, subota derbi, nedelja veliki fudbal.

15. Ne možemo ni za ovo da se skupimo, ljudi su voljni, čekaju da nas ima.

16. Ponuda stoji, ali nema zainteresovanih.

17. Ja sam za za taj veliki fudbal kad god da je.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.