Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa hajde, ali red je da nas bude 15-20.
Ništa više ne dogovaram dok se ne smislite. Poslednji put je bila neka sreda, 7 uveče, pod reflektorima i razbežali ste se kao buba švabe.
Nemate vi herca za tako nešto.
ajde da se skupimo i da odigramo u nedelju negde gde se ne placa jebeni stadion necu da dajem pare da me guye neki matorci :)
Ne plaća se ništa.
EDIT:
Za guženje ne odgovaram.
O jebote, skupimo se i odigrajmo utakmicu. Da su jači, verujem, ali hajde da probamo.
ајде да се скупимо
Ево ја и Аги и киза играмо сигурно то је већ тројица!
Набавићу ја дрон и заставу на којој ће писати "МАТОРИ СТЕ ОПААА"
Računajte i mene.
Ako je nedelja
Hajde onda prijave, pa možda i upali...
01. Laki
02. Fejzara
03. Kiza
04. Agilni
05. Deki
06. Grifin
07. Kurajber
Agilni ti to prejudiciraš da sam šupak í da ću da ispalim pa me stoga ne stavljaš na listu ili šta?
Upravo lolo
Kekeke dolazim ozbiljno
Pa stavio sam te, kako nisam?
EDIT: Kikiki.
Aj piši tamo, pa ako ne bude dovoljno grobara, poneću ja Vijerijev dres, to mi je nešto najbliže crno-belom dresu što imam. I NOSIM LOPTU! Ali ponesite i vi još jednu, za svaki slučaj. Ako se uopšte okupimo u pristojnom broju, jelte.
Poneće i Kiza loptu.
Odlična ideja.
Jebi cigane,
Kul, pošto ću da cimam Andreja koji uvek može da igra, hajde neka se izjasne Arlovski i Pseto, jer vidim da prate temu, pa nas već ima.
Davide, Leri, Gusti, Enemi, Rajo, Ninka, Čače, Tandrčku, Reme, Ironijo, Dejanče...? Da ne nabrajam i one koji baš dugo nisu dolazili... Ae, oglasite se makar, derbi se igra.
Hajde onda prijave, pa možda i upali...
01. Fejzara
02. Kurajber
03. Kiza
04. Agilni
05. Arlovski
01, Laki
02. Deki
03. Grifin
04. Pseto
05. Ironični
AJDE CIGANI PRIJAVLJUJTE SE DA VAS RASKANTAMO!