Vukajlija Ol Star fudbal

1. Pa letnja pauza, imamo i mi dušu :))

2. Onda smo mi bezdušni što igramo svake nedelje, jel to hoćeš da kažeš? :)

3. Ja to nisam rekla :) Vi ste samo izdržljiviji... ;)

4. To je tačno, od puš-kondicije, svi smo dogurali do faze u kojoj možemo da trčimo čitavih pola sata. To je napredak, moram nam priznati svima!! Pozdravio bih babu, tetku i teču iz Dobrinja, brata Dragana u Mardelju i komšiju Zorana koji se dere kad se zajebavamo u odbrani, lolo

5. Zoki Munja je tvoj komšija? Pozdrav za Zokija! :)

6. Preneću komšiji tvoje srdačne pozdrave ove nedelje, verujem da će se obradovati!

7. E, super! Naravno, i ostale da pozdraviš, ne mogu ja da vas razdvajam... :)

8. Pa sad, ja pozdravim Zokija i Agilnog, jer su mi iz Zemuna, a ostale ćeš morati sama. MISIM NEMO SE LJUTIŠ!

9. Dobro, neću se ljutiti :))

10. Ljudi, je l'se važi djački dinar za ovaj vikend? Pošto bih da dodjem opet, pa mi opet svi seru hardkor zbog para, jer ne razumeju lepotu VOS-a.

Ima li voljnih, kao i prošli put? :)

11. Ja se prijavljujem, prosli put nisam dao :P

12. Odlično, još samo 1000! :D

13. I ja cu isto, prosli put nisam nosio novcanik...
    Jos samo 900;))

14. Ako treba koji dinar da se priloži nije problem! :D

15. Ja imam bus oko pola pet , tako da sam kod zeleznicke negde oko 20do6 . A sto se povratka tice negde oko pola devet . Inace ulozicu i ja za Cavezov put , ma da i mene ima da izadje k'o Svetog Petra kajgana .

16. Zahvaljujem! :)

. Inace ulozicu i ja za Cavezov put , ma da i mene ima da izadje k'o Svetog Petra kajgana .

Ma ako pičiš neke velike pare na put, onda imaj za sebe, to plaćaju kuluk ovi domaći igrači, mi stranci smo posebna sorta. :D

17. Čavez ti javi kad stižeš. Izgleda da ćemo morati da čekamo golmana.

18. Čavez ti javi kad stižeš. Izgleda da ćemo morati da čekamo golmana.

Jbg nisam jos ni stigao , a lasta me zeza xD

19. I ja dajem u prilog :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.