Pa i ja dolažim na železničku oko 17:10 recimo, 17:20, a sad i ja znam put i način odlaska tamo, tako da mogu i ja da te sačekam jer ću doći prvi. Metni mi broj fona u inbox, pa da razmenimo za svaki slučaj, ako Elek posrne.
Pa i ja dolažim na železničku oko 17:10 recimo, 17:20, a sad i ja znam put i način odlaska tamo, tako da mogu i ja da te sačekam jer ću doći prvi. Metni mi broj fona u inbox, pa da razmenimo za svaki slučaj, ako Elek posrne.
Ja necu stici bas toliko rano , negde oko 20do6 :/ pa ces morati malo da me cekas ako ti nije mrsko , inace imas broj u pvt .
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Dolazim, i nadam se da ću imati za prilog.
Скупићемо Чавез.
ВОС ПЕС је при крају, хтедох да вам направим један тизер, али сувише је то дркања. Тако да јбг. х)
Ok onda, dolazim 99%. Još do podne sutra javim tačan skor. Uzdam se u vaše finansije. :)
Ko dolazi sve danas?
Ja gotovo sigurno , samo da me kolega ne ispali pa ode bez mene sa zeleznicke , onda imam da se setam gradom .
Ja necu stici bas toliko rano , negde oko 20do6 :/ pa ces morati malo da me cekas ako ti nije mrsko , inace imas broj u pvt .
Imam ja živaca, ne brini. :)
Ja nzm da l' cu doci, ledja sam nesto sjebo.
Ja ću nadam se doći na debi , ako ne iskrsne nešto u međ'vremenu.
Nemojte da spizdim 1500rsd ni za šta, penzioneri jedni. Dovlačite dupeta.
Tako je!
Dolazim, al nzm da l' cu d'igram. Sad cu da se nagutam lekova pa sta bude.
Pazi samo da ne preteras ;)
E opet đački dinar za Čaveza, svi po 100 kinti.
Nakon diklofenaka, nimulida i neke kreme osecam se fantasticno. Hvala profesoru Milojevicu.
Zoki Munja, Džoni i ja dolazimo.
Dolazim, i dva ortaka sa mnom. Ako mi stignu ćale i keva, donosim i đački dinar. I šta bi sa roštiljem?
Ja ne mogu da igram, istegao sam misice na treningu... A ionako nemam opremu do sledeceg vikenda. JEBIGA
Dolazim i igram, namazao sam se i popio brufen jos jedan.