Vukajlija Ol Star fudbal

1. kaće da bit' neš za nabost' fuzbaleri? zimi roštilj ne da mere baš.

2. Pa ja pitah malopre, niko ne odgovara, a najavljeno je za danas.

3. aj ostavite za sledeću nedelju :3
    nomnomnom.

4. Ви сте са ове теме сви постали другари прави, курве су на кари!

5. Ti Flopinatoru dođi jednom, neće niko da te bije. Dobićeš i pivo lolo

6. ako će mi neko(A) zagarantovati gajbu za konak, možda navratim i ja, soon.

7. neće niko da te bije.

Сигурно?
    Ма јок, што сам се окупљ'о - окупљ'о.

8. ču vi doJdem 19.
    al' samo ako će i fmn bit' tu :3

9. Kris, najverovatnije da da :)

10. LJudi izvinite stvarno . Ispao sam najveca cava Vos-a , a da nisam odigrao nijednu utakmicu . Stvarno sam zeleo da dodjem , cak sam i pomerio casove voznje zbog cega su moji hteli da me izbace iz kuce . Jbg lasta raspala me zajebala , cekao sam sat vremena i nije je bilo . Najvise mrzim kad nesto kazem i onda to ne odradim , ali ovo stvarno nije zavisilo od mene . Ja da mogu pesaka bih dosao , ali priznacete da je to nemoguce . Izvinite jos jednon :*

11. S ovakvom realizacijom ne mogu ni za reprezentaciju digram, ali mi je samo zao sto lob onaj nije usao. A mozda i jeste ;)

Inace, opusteno Binba, nismo ni nesto mnogo igrali.

12. Fudbal na nivou, iz objektivne, linijske perspektive - Lasta je pregazila.

13. данас смо мало баталили фудбал и пикали ватерпола а све у част наших делфина који одраше погане мађарштине на олимпијади.

иначе да се поделе крстови свима који су били чим џонкари врну интернет лоло :)

14. Debi iz snova mora se priznati !

15. Фино било, ни киша не би сметала да није било клизаво због ње. Хајлајт је лик који је покушавао да одломи олук са оне кућице па сам га прекорио једним разорним "Шта радиш бре то" и онда се повукао а баш сам тео да га патосирам. Помоћне објекте ВОСовог бетонског борилишта је дошао да руши (ЕДИТ Пардон! Ломи!)... Елем, ово сам само испричао да би се видело колико сам опасан... Као да сам неки талибан, боже сачувај.
    Него, је л' стиго Чавез увојити?

16. Mislim da Čavez stiže oko jedan, pola dva. Javiće se kad stigne, makar iz Mađarske lolo

17. иначе да се поделе крстови свима који су били чим џонкари врну интернет лоло :)

Stig'o sam na pos'o, a kući još ništa od neta.
    VOS ponovo pobediJo prisutnošću i pored svih naznaka da će nas sačekati kišetina tamo. Hrabro smo se od kamenja kroz vetrinu probili do terena i igrali po kiši, a neki od nas (Fejz, Burzum, Mančester, Čak i ja) smo plivali po terenu protiv nekih šatro profesionalaca sve dok se nismo povukli sa borilišta. Bio je dobar fudbal, a Agilni je ipak igrač kola, ako ništa makar zbog toga što je u razmaku od 3 sekunde dvojici probacio kroz noge.
    Moraju se pohvaliti Čavez, jer je opet doputovao iz Kule na tekmu i Marvel, koji je i pored povrede doš'o da bodri.
    Dobar debi Dvorfa i Burzuma.

18. Dodjoh doma, ole. Odličan fudbal i još bolja kiša. Džoni, izvinjavam se zanut shot, omaklo se zbog padavina :)

Biće valjda sledeći put bolje i srećnije vreme!

19. Džoni, izvinjavam se zanut shot, omaklo se zbog padavina :)

Ma kakvi, to je normalno sasvim, mada bio je odličan pogodak ;)

Dodjoh doma, ole.

Kad si došao gajbi?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.