Vukajlija Ol Star fudbal

1. МИСЛИМА САМ УЗ ВАС БРАЋО ГУБИТНИЦИ ЛОЛОЛ

2. Fejz jel i ti ne dolaziš?

3. Samo ne znam 'de će te na stenu bez dinamita? :) Bez Agilnog i pola tima...

Tu smo Arlovski, Gonzo, Enemi i ja za sada sigurno. Još Bebop i Šanzam da potvrde dolazak i nema vam spasa Gubitnici.

4. Otkad sam to ja ispao iz kombinacije?

5. Otkad sam to ja ispao iz kombinacije?

Pa jel dolaziš Ninčilo Vukajlijski ploditelju? Ja mislio ti u Trebinju još.

6. Фејзбукманијак

не долазим јбга...

Jebga Fejse al bolje će biti sledeće nedelje....biće 51 stepen garant....
    Dolazi Turgenjev najverovatnije.

7. Dolazim, napisah ranije, vratio sam se neki dan. :)

8. TO NINČILOOOOOOO
    Deki sada kupite i Dalija kremu jer vam one tri neće biti dovoljne. Ninčilo nam se vratiooooOOOO!!!!!

9. ni lord Ninka vam neće pomoći, sad mi dolazi treba, uim Boga i sa srećom biće seksa, samo da vam prvim zazubice, a ako me odbije svi ste pozvani na klopu i rakiještinu i koje kakva domaća zla

10. a ako me odbije svi ste pozvani na klopu i rakiještinu i koje kakva domaća zla

ODBI GA!!!!!!!!!!!!!!1212!!

11. Imate li kakav novi klip, nogometasi?

12. ODBI GA!!!!!!!!!!!!!!1212!!

a kako si ti mislio da se dovučeš u pašaluk iz Austrougarske? :P ja ću se opiti i jebati večeras pa makar i sam trolololo

13. Ninka jesi li mi lajkovao profilnu???? M? lolololoo

14. a kako si ti mislio da se dovučeš u pašaluk iz Austrougarske? :P ja ću se opiti i jebati večeras pa makar i sam trolololo

Mi Austro-Ugari smo odavno smislili mostove koje smo sagradili da bi mogli da pređemo reku. Loša pojava je što i vi tuda možete da je pređete i uprljate nam našu stranu nekulturom, ali šta ćeš lolololo

E znaš šta....i ja ću da jebem lololo

15. Imate li kakav novi klip, nogometasi?

Nema ništa. Agilni pobacio, pardon, podbacio sa poslednjim snikom, još je otputovao....tek za jedno 7 dana...

16. E znaš šta....i ja ću da jebem lololo

Знате шта? Ја сам већ јебао!
    И тако је настала тема јебање... лолололо

17. JEMEN JEMEN JEMEN JEMEN!

18. Agilni pobacio

E jebiga. A bio je tako ponosna majka.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.