U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Momci dajte neki klip da i ja vidim te čuvene skilove. Ja sam u nemogućnosti da se sa primorja dovučem gore , a samo sam video Fejžov gol. Dajte nešto bemu miša , pa ako se ukaže prilika da gledam sa tribina , neću da mi noge polomite ,ja sam profesionalac bemu lebac.
Имаш клипове на првој страни у уводном посту. Ту су све наше мајсторије. лоло
Ček da povatam . Đoni je verovatno ovaj što fura dres Partizana, al ko je bre Djembeli Ćelavi decxko ?
Sad sam ja zbunjen. Ako je Džoni u Partizanovom dresu, onda sam ja ćelavi đembeli.
Вероватно долазим.
Oleee!
Pojma nemam Ninčilo. Iz juna bre, ko fura partizanov dres a ko je djembeli ćelavi sa belom maicom i 80 godina ?
Okači link klipa na koji misliš, zakona ti. :D Pa će ti se sve kasti. :)
ma misli na onog Saleta, Dzonijevog druga.
E ja nisam bio tad.
ja ću dođem sutra, jer sam u mogućnosti!
Bice seksa.
devojke, dakle samo 18+ i 95+ ;)
Samo ako uspem da zavrsim jedan poslic danas, i eto me u novoj ratnoj opremi. Puci cete k'o neiskusan tiket!!!
Ima li fucbala danas?
Reme, danas je subota :)
Ау да, ја се вратих са мора па немам појма. :)
Сутра дрес Роналдиња, с обзиром да си сад црн! х)
Aham, kako ne. Crn kao ugalj.
Kremu nisam ni otvorio jer sam na plažu najranije išao od 18h, mada sam se doduše i kupao pred spavanje od 6h pa do 08h. :)
ODVALIĆEMO VAS!