Vukajlija Ol Star fudbal

1. Momci dajte neki klip da i ja vidim te čuvene skilove. Ja sam u nemogućnosti da se sa primorja dovučem gore , a samo sam video Fejžov gol. Dajte nešto bemu miša , pa ako se ukaže prilika da gledam sa tribina , neću da mi noge polomite ,ja sam profesionalac bemu lebac.

2. Имаш клипове на првој страни у уводном посту. Ту су све наше мајсторије. лоло

3. Ček da povatam . Đoni je verovatno ovaj što fura dres Partizana, al ko je bre Djembeli Ćelavi decxko ?

4. Sad sam ja zbunjen. Ako je Džoni u Partizanovom dresu, onda sam ja ćelavi đembeli.

5. Вероватно долазим.

6. Pojma nemam Ninčilo. Iz juna bre, ko fura partizanov dres a ko je djembeli ćelavi sa belom maicom i 80 godina ?

7. Okači link klipa na koji misliš, zakona ti. :D Pa će ti se sve kasti. :)

8. ma misli na onog Saleta, Dzonijevog druga.

9. E ja nisam bio tad.

10. ja ću dođem sutra, jer sam u mogućnosti!

11. Bice seksa.

devojke, dakle samo 18+ i 95+ ;)

12. Samo ako uspem da zavrsim jedan poslic danas, i eto me u novoj ratnoj opremi. Puci cete k'o neiskusan tiket!!!

13. Reme, danas je subota :)

14. Ау да, ја се вратих са мора па немам појма. :)

15. Сутра дрес Роналдиња, с обзиром да си сад црн! х)

16. Aham, kako ne. Crn kao ugalj.
    Kremu nisam ni otvorio jer sam na plažu najranije išao od 18h, mada sam se doduše i kupao pred spavanje od 6h pa do 08h. :)

17. ODVALIĆEMO VAS!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.