Momci dajte neki klip da i ja vidim te čuvene skilove. Ja sam u nemogućnosti da se sa primorja dovučem gore , a samo sam video Fejžov gol. Dajte nešto bemu miša , pa ako se ukaže prilika da gledam sa tribina , neću da mi noge polomite ,ja sam profesionalac bemu lebac.
Aham, kako ne. Crn kao ugalj.
Kremu nisam ni otvorio jer sam na plažu najranije išao od 18h, mada sam se doduše i kupao pred spavanje od 6h pa do 08h. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Momci dajte neki klip da i ja vidim te čuvene skilove. Ja sam u nemogućnosti da se sa primorja dovučem gore , a samo sam video Fejžov gol. Dajte nešto bemu miša , pa ako se ukaže prilika da gledam sa tribina , neću da mi noge polomite ,ja sam profesionalac bemu lebac.
Имаш клипове на првој страни у уводном посту. Ту су све наше мајсторије. лоло
Ček da povatam . Đoni je verovatno ovaj što fura dres Partizana, al ko je bre Djembeli Ćelavi decxko ?
Sad sam ja zbunjen. Ako je Džoni u Partizanovom dresu, onda sam ja ćelavi đembeli.
Вероватно долазим.
Oleee!
Pojma nemam Ninčilo. Iz juna bre, ko fura partizanov dres a ko je djembeli ćelavi sa belom maicom i 80 godina ?
Okači link klipa na koji misliš, zakona ti. :D Pa će ti se sve kasti. :)
ma misli na onog Saleta, Dzonijevog druga.
E ja nisam bio tad.
ja ću dođem sutra, jer sam u mogućnosti!
Bice seksa.
devojke, dakle samo 18+ i 95+ ;)
Samo ako uspem da zavrsim jedan poslic danas, i eto me u novoj ratnoj opremi. Puci cete k'o neiskusan tiket!!!
Ima li fucbala danas?
Reme, danas je subota :)
Ау да, ја се вратих са мора па немам појма. :)
Сутра дрес Роналдиња, с обзиром да си сад црн! х)
Aham, kako ne. Crn kao ugalj.
Kremu nisam ni otvorio jer sam na plažu najranije išao od 18h, mada sam se doduše i kupao pred spavanje od 6h pa do 08h. :)
ODVALIĆEMO VAS!