Vukajlija Ol Star fudbal

1. Lasta, kao i obično.

Ovo je zapravo možda i najveći burn koji se može verbalno dati za Gubitnike, haha.

2. Деки каки си леп јебем те уста, ко Марадона :

:
    ima nas novih ima nas starih, lasta se raspala nema ko da im igra pa dovode neke profije, nema veze, štikla radi, i dalje bacam u rebus čuvare i ako na ovu sliku neka ne pišne firnajz e onda da ga jebem

3. Ja sam igrao za Lastu (gde je Dzoni to je Lasta, lolo), i mos' se reci da je fina atmosfera u klubu! Mozda porazgovaram sa menadzerom oko pozajmice cak!!

4. I dalje ne kontam gde igram lololol. :D

5. Igraš za FK Gubitnik.

6. Opet smo se skupili....jedva, da nije bilo Čakovih ortaka ne bi ni uspeli, ali bilo je baš fino.
    Ekipa čiji je kostur sastavljen od Gubitnika, opet je k'o po običaju bila nakantana i to u prvoj partiji finih 7-2. Onako ljucki što bi rekli.

Kuriozitet je pojavljivanje Električara u ulozi fudbalera, a ne čoveka iz senke (ladovine) sa kamerom. Drti se pokazao kao dobar golman, tako da će biti ozbiljno pojačanje za Gubitnik. Mi imamo golmana. Jeste da je novinar Žurnala, što odmah govori da je vezara, ali Gonzo Mustafa, je Gonzo Mustafa lolololololo

Sledeće nedelje bi trebalo da nas dođe više, a ja se nadam da ću skuptiti pare za patike jer imam dve ogromne rupetine na đonu.....što me nije sprečilo da dam jedan gol i asistiram lololololo

Opet fina fudbalica, a ovaj put Elek režira spot :)))

Inače Andrey A. je veliko pojačanje za nas, a Drti za Gubitnik tu nema sumnje.
    DOlazak Srne je isto pozitivna stvar i treba joj još jedan plus da kod ženskinja pređe u vođstvo....i Ela bi bila neg' je ispalila :))))

Marvele navi alarm!!!121"!

7. DOlazak Srne je isto pozitivna stvar i treba joj još jedan plus da kod ženskinja pređe u vođstvo....

Е јбт, увек се промашим са Мариом. Пуј...
    Поздрав за екипу, видимо се следеће недеље! <3

8. jeste,žene dodjite da pijemo pivo i gledamo fuzbal,lolo.
    biće i pita za mot.
    enemi,biće i dana :3

9. Биће, надам се. х)

10. Marvele navi alarm!!!121"!

Znas kol'ko je meni bilo krivo sto se nisam s tobom ispricao, lolo

Prvo sam usao kao tvoja zamena, otperj'o si tamo na klupu, a posle na parastosu sedeo odvojeno od nas :( Al' dobro, deki te izvuk'o jer je sve fino zacinio svojim Toni Montana pricama, tako da je vece bilo do jaja!

11. Prvo sam usao kao tvoja zamena, otperj'o si tamo na klupu,

Pa pošto smo rekli da je to poslednja nisam 'teo da se sušiš, i da u'vatiš i ti malo da igraš :)

A posle je bilo mesta na onoj klupi pa sam tamo seo da prozborimo koju o Zvezdi i Partizanu....uz pvce najbolje :)

12. Al' dobro, deki te izvuk'o jer je sve fino zacinio svojim Toni Montana pricama, tako da je vece bilo do jaja!

pijem čašicu kristala kad suvo mi je grlo :)

13. Извинте што нисам дошао, била врућинчина, ја успаван још и бол у курцу преовладао овај пут, идућег тједна ћу надокнадити.

14. Ako je bol u kurcu bio presudan, onda je potpuno opravdano jer epidemija istog ume da u'vati po vrućinama. Sledeće nedelje cepamo opet fudbalicu, tako da Bebope, stubu odbrane, uvek ima mesta za tebe u Lasti :)))

15. ELEKTRIČARE DE JE VIDEO ZAPIS. Hoću da se vidi kako ih razvaljujemo k'o Romulanac šaht lololololo

16. Bogami Džoni neće to skoro. U sredu putujem, plus sam u nekoj frci. Ali biće snimak kad se vratim.

17. I ja opet ispalio. Jebote, ne mogu sebe u oči da pogledam.
    Osećam se kao tinejdžerka koja je sa lokalnim Đomlom izgubila nevinost, pa ne sme pred majku da se pojavi.

18. Nema veze Šan. Nije lako uvek uskladiti obaveze, nego jel dolaziš ove nedelje?

19. Slobodan sam ceo vikend. Seci me, ne budem li došao! :)