Vukajlija Ol Star fudbal

1. Slobodan sam ceo vikend. Seci me, ne budem li došao! :)

Ajde da karamo Gubitnike. Vidiš da je Deki poludeo od poraza, stavio svoju sliku na Njavatar lololo

2. Auh, zar je do toga došlo?! Daj, neka pobede neku, džaba ga bilo! Zdravlje je u pitanju!

3. ДЕКИ СЛЕДЕЋИ ДОЛАЗИМ И ЈА ДА ИХ НАКАНТАМО ОООПАА!

4. FEJSARA DOĐI SLOBODNO VIDI DA LI DIŠEM! lololo
    heheheh kako sam marvelja prebacio, ono-pa-ono-pa-preko-glave sad se setih :)
    EL MAGO
    http://www.crvenazvezdafk.com/sw4i/thumbnail/salas-frenklin.jpg?thumbId=1312&fileSize=28619&lastModified=1320835365000&contentType=image/jpeg

5. To kada pocrniš u kukuruzu lololololo al zurka je pogođena. Inače svaka čast za avatar lololo i ja ću da bacim jednu moju sliku...ZIIIIIIIIIIIIIIIILJ

6. Isti!:D Neveruem! A koristan je za Gubitnik isto kao i Salas za Zvezdu...

7. A koristan je za Gubitnik isto kao i Salas za Zvezdu...

LOLOLOLOLO

8. Mada je Salas stvarno bio dobar, samo nije uspeo. Jbg. A ovaj nije ni dobar, ni ne uspeva...Lolooo Mada imaju opet slicnosti- jake rivale, Partizan i Lastu...

9. EL MAGO e! lololo

ZIIIIIIIIIIIIIIIILJ

još niko me nije pitao koliko ima sati? e
    Znaš šta je još zilj? Kad Arlovski mazi trbušnjake pred Marom lolololo

10. A?Kakve trbusnjake?Kojom Marom?

11. ОПАААААААААААААААААААААААААААА ТУРИРАЈ АРЛОВСКОГГГГГГГ

КО ГА ЕБЕ ШТО ИГРА ЗА ПРОТИВНИКА ЛОЛОЛО

12. A ovo je bio tur?! Ok. ondak ćemo vam isprašiti isti na VOS-u.OpaAaaa!

13. ОООООоооОООООооооОООООооо ЕФКА ГУБИТНИКА АЛЕ АЛЕ АЛЕ!

14. Још кад се пробуди Шмајхел у мени неће бити спаса, па да меземо печене ласте за вечеру!

15. Још кад се пробуди Шмајхел у мени неће бити спаса, па да меземо печене ласте за вечеру!

Samo lajete i onda na terenu popijete po dukatu i kući...

MI IMAMO GOLMANA
    GOLMANA GOLMANA
    MI IMAMO GOLMANA
    JEDAN JE GONZO!!!!

16. Био сам затечен, нисам био упознат са којом екипом играм па сам свој таленат испољавао у малим количинама, пашће доминација !

17. пашће доминација !

Da citiram Aleksa Fergusona koji posle Tevezovog ružnog gesta rekao sledeće: "Još sto godina da igrate fudbal, nećete nas stići"

18. Исти тај Тевезов клуб је освојио ПЛ ове сезоне, паз'те се паз'те !

19. Realno, popili ste više golova nego Velja Ilić šljivovice u svom mandatu.

20. Е, а за кога је Елек играо? Јбт, како ми криво што нисам видео и то чудо! хД

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.